De 5 populairste kinderapps – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

    Tablet met spelletjes voor kinderen: de ultieme top 5 kinderapps van dit moment!

    Top 5 populairste kinderapps DEPLAY kids tablet

    Bij DEPLAY weten we dat ouders het beste willen voor hun kinderen en daarom hebben we de ultieme top 5 kinderapps samengesteld voor onze kindertablets. Met deze apps worden kinderen niet alleen vermaakt, maar leren ze ook nog eens spelenderwijs nieuwe vaardigheden. Dus lees snel verder en ontdek onze favoriete apps!


    De top 5 populairste apps voor kinderen:

    1. Squla
      Squla is een populaire educatieve app die perfect past bij de leerzame eigenschappen van onze DEPLAY kindertablets. Met Squla kunnen kinderen spelenderwijs hun kennis vergroten op het gebied van rekenen, taal en andere vakken. Ouders kunnen de voortgang van hun kinderen in de gaten houden en de moeilijkheidsgraad aanpassen aan het niveau van hun kind.
    1. NPO Zappelin
      Met de NPO Zappelin app kunnen kinderen hun favoriete tv-programma's bekijken op de tablet. Van Sesamstraat tot De Boterhamshow, alle bekende en vertrouwde programma's van NPO Zappelin zijn hier te vinden. Ideaal voor onderweg of voor een regenachtige middag thuis.
    1. Woezel en Pip
      Wie kent ze niet, de schattige hondjes Woezel en Pip? In deze app kunnen kinderen samen met de twee vriendjes avonturen beleven en spelletjes spelen. Ook kunnen zij hun creativiteit kwijt door te kleuren en tekenen. Een app vol met gezelligheid en plezier!
    1. Peppa Pig
      Voor de fans van het roze varkentje is er de Peppa Pig app. Kinderen kunnen zich vermaken met spelletjes, puzzels en kleurplaten van Peppa en haar vriendjes. Ook kunnen zij hun eigen verhaaltjes verzinnen en opnemen met de voice-over functie. Een geweldige app voor urenlang speelplezier!
    1. Toca Boca
      Toca Boca is een uitgebreide app vol met verschillende spelletjes en activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Van kapper tot chef-kok, kinderen kunnen verschillende rollen aannemen en hun eigen verhalen bedenken. Met Toca Boca wordt creativiteit gestimuleerd en kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten.

    Met deze top 5 kinderapps zorg je ervoor dat jouw kinderen nooit meer vervelen op hun DEPLAY kindertablet. Let wel op dat je je kindje niet langer op de kindertablet laat dan de aanbevolen schermtijd.

    Dankzij de educatieve inhoud en het kindvriendelijke design van onze tablets zijn deze apps een perfecte aanvulling op de speelse en leerzame ervaring die wij bieden.

    Veel speelplezier!

    Laat een reactie achter:

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    3 FREE gifts on ALL orders

    plus FREE sample on ā‚¬0,35 EUR

    Qualified
    0/1 free gifts added
    • šŸŽGratis Cadeautje: tot ā‚¬95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
      šŸŽGratis Cadeautje: tot ā‚¬95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]