NIEUW: Exclusieve DEPLAY Lebara Sim-Only Deal! – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  NIEUW: Exclusieve DEPLAY Lebara Sim-Only Deal!

  DEPLAY Lebara Sim Only Deal

  Bij DEPLAY zijn we voortdurend bezig om ervoor te zorgen dat ouders en kinderen de beste ervaringen hebben, of het nu gaat om onze geweldige KidsWatches of andere innovatieve producten.

  Vandaag zijn we enthousiast om een spannende aankondiging met je te delen: de exclusieve lancering van onze nieuwe DEPLAY Sim-Only No-Brainer Deal in samenwerking met Lebara.

  Dit is de deal waar je al die tijd op hebt gewacht!
  Aanmelden Lebara Sim Only

  Waarom is deze deal zo speciaal?
  Bij DEPLAY begrijpen we dat moderne ouders de balans zoeken tussen het geven van vrijheid aan hun kinderen en ervoor zorgen dat ze veilig zijn. Onze DEPLAY KidsWatch heeft al bewezen een onmisbaar hulpmiddel te zijn om ouders gemoedsrust te geven. Maar we wilden een stap verder gaan.

  Daarom hebben we samengewerkt met Lebara om de DEPLAY Sim-Only No-Brainer Deal te creëren. Deze deal is ontworpen om ouders nog meer controle en gemak te bieden, terwijl kinderen profiteren van meer vrijheid.


  Waarom jij als ouder hiervoor moet kiezen:

  • Voordelig: Met deze deal kun jij als ouder profiteren van voordelige Sim-Only abonnementen voor slechts enkele euro's per maand, zonder onverwachte kosten.

  • Geen Gedoe: Geen gedoe meer met prepaid tegoed opwaarderen. De Lebara Sim-Only abonnementen bieden ouders de zekerheid dat ze altijd verbonden zijn.

  • Blijf In Contact: Ouders kunnen hun kinderen bellenchatten en videobellen via de DEPLAY KidsWatch, zodat ze altijd in contact kunnen blijven.

  • Soepele Overgang: Deze deal legt de basis voor de mobiele toekomst van je kind. Ze kunnen wennen aan hun eigen (telefoon)nummer en later gemakkelijk overschakelen naar een mobiele telefoon.

  Hoe werkt het?
  Het is heel eenvoudig. Enkel als je een DEPLAY KidsWatch hebt, kun je profiteren van deze exclusieve deal. Onze KidsWatch wordt geleverd met een gratis Lebara 4G Simkaart, waardoor je gemakkelijk kunt overstappen naar de voordelige Sim-Only abonnementen van Lebara. Zo hoef je nooit meer handmatig tegoed op te waarderen.

  Hoe kan ik meedoen?
  Wil je ook genieten van de voordelen van de DEPLAY Sim-Only No-Brainer Deal? Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via deze pagina >>

  Zo kun je kiezen of je flexibel wilt blijven (maandelijks opzegbaar) of wilt gaan voor een super laag tarief (24 maanden voordeel). Ook heb je de optie om te kiezen voor onbeperkt bellen.

  Klaar voor de toekomst
  Bij DEPLAY willen we ouders en kinderen helpen bij het creëren van geweldige herinneringen en tegelijkertijd zorgen voor gemoedsrust. Onze nieuwe Sim-Only No-Brainer Deal met Lebara is een belangrijke stap in die richting.
  Het is tijd om vooruit te kijken, naar een toekomst waarin kinderen genieten van meer vrijheid en ouders genieten van meer gemoedsrust. Doe mee en profiteer van deze geweldige deal!

  Aanmelden Lebara Sim Only

  Klaar om te profiteren van de DEPLAY Sim-Only No-Brainer Deal?
  👉 Klik hier om meer te ontdekken >>

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?

  3 FREE gifts on ALL orders

  plus FREE sample on €0,35 EUR

  Qualified
  0/1 free gifts added
  • 🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
   🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]