DEPLAY REPAIR – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  DEPLAY REPAIR

  Heeft je kindje misschien iets te enthousiast gespeeld en per ongeluk het scherm beschadigd? Of is er een andere situatie ontstaan? Dat kan gebeuren! Daarom bieden wij een reparatieservice in de vorm van DEPLAY REPAIR aan, zodat jouw kinderen weer langdurig kunnen genieten van hun speelplezier.

  Met DEPLAY REPAIR kun jij jouw DEPLAY Kids Tablet (LITE, SMART of PRO) of je KidsWatch laten repareren. De reparatie is allesomvattend en kan dus zijn voor een nieuwe batterij of voor een nieuw scherm. Ook is de prijs voor DEPLAY REPAIR inclusief 2x verzendkosten en btw. Na aanschaf van DEPLAY REPAIR ontvang je dus een refurbished DEPLAY Kids Tablet (of KidsWatch) waar weer 1 jaar fabrieksgarantie op zit. 


  Stappenplan:

  1. Bestel DEPLAY REPAIR
  2. Stuur een mailtje met je bestelnummer, bestelbewijs en het gebrek aan je Kids Tablet of KidsWatch naar support@deplay.nl
  3. Via onze support krijg je een verzendbewijs om je huidige Tablet (LITE, SMART of PRO) of KidsWatch naar ons op te sturen. 
  4. Binnen 5 werkdagen krijg jij van ons een refurbished DEPLAY Kids Tablet of KidsWatch.  Belangrijk voor de Tablet:

  • Je ontvangt dezelfde soort (dus LITE voor LITE, SMART voor SMART en PRO voor PRO), maar...
   Je ontvangt niet precies dezelfde Kids Tablet terug, zorg er dus voor dat eventuele foto's zijn opgeslagen op een ander apparaat zodat die niet verloren gaan.
  • Verwijder je wachtwoord en zet de tablet terug naar fabrieksinstellingen.
  • Weet dus dat je een goedwerkende, gemaakte DEPLAY Kids Tablet terug krijgt, maar dat deze niet meer spiksplinternieuw is. Het kan dus zijn dat de zakjes zijn opengebroken of dat de binnenkant van de doos kleine deukjes heeft. Ook is het mogelijk dat de screenprotector al  op de tablet is bevestigd.
  • De fabrieksgarantie geldt voor fouten van de tablet zelf (bijvoorbeeld niet meer opstarten, maar geldt niet voor bijvoorbeeld. val-, kras-, breukschade).

   

  Belangrijk voor de KidsWatch:

   

  • Je ontvangt niet precies dezelfde KidsWatch terug, zorg er dus voor dat eventuele foto's zijn opgeslagen op een ander apparaat zodat die niet verloren gaan.
  • Haal je simkaart uit de KidsWatch voordat je deze opstuurt, je kunt je simkaart nog gebruiken voor de nieuwe refurbished KidsWatch.
  • Weet dus dat je een goedwerkende, gemaakte DEPLAY KidsWatch terug krijgt, maar dat deze niet meer spiksplinternieuw is.

   

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?

  3 FREE gifts on ALL orders

  plus FREE sample on €0,35 EUR

  Qualified
  0/1 free gifts added
  • 🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
   🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]