Ons verhaal – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 22u besteld, is morgen in huis!

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Ons verhaal

  DEPLAY staat voor Developing & Play en is opgericht om baby's, peuters en kinderen spelenderwijs te stimuleren om zichzelf op een zo'n leuk mogelijke manier te vermaken en te laten ontwikkelen in hun jongste jaren. 


  😀 Maak plezier!
  Hoewel je kleine al van jongs af aan in aanraking komt met DEPLAY is het leven te kort om het al te serieus te nemen (althans dat vinden wij). Wij genieten van elke minuut en willen dit met iedereen delen. Life = Fun! 

  📈 Spelenderwijs leren!
  Wij vinden het belangrijk dat spelen niet alleen leuk is, maar ook verantwoord. Hoe mooi zou het zijn als je kindje nu niet alleen super veel plezier beleeft tijdens het spelen, maar zich (onbewust) ook elke keer weer aan het ontwikkelen is?

  DEPLAY gelooft enorm in zelfontwikkeling en het maximale uit je leven halen. Daarom stimuleert DEPLAY de groei en ontwikkeling van baby's, peuters en kinderen met leuk, maar vooral ook leerzaam speelgoed.


  🤝 Samen met KiKa tegen kinderkanker
  Elke 3 dagen sterft er een kind aan kanker in Nederland. Dit moet en kan beter. Wij willen zoveel mogelijk kinderen aan het spelen en lachen brengen, en ziekte past hier zeker niet in. Daarom steunen wij KiKa met de strijd tegen kinderkanker. Zo maak je met een DEPLAY-aankoop niet alleen je kindje blij, maar draag je tegelijkertijd KiKa ook een enorm warm hart toe! ♥️
  KiKa

  Laten we samen zoveel mogelijk kinderen spelenderwijs ontwikkelen!

  Developing & Play voor het hele gezin!

  TEAM DEPLAY

  TEAM DEPLAY

  Maak kennis met TEAM DEPLAY :)

  15.000+ Tevreden klanten

  Ben jij de volgende?

  Voor 22u besteld, morgen in huis!

  België mogelijk + 1 dag.

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  Bel ons op +316 5880 4136

  Appen mag ook ;)