Retourvoorwaarden – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Retourvoorwaarden

  Voordat je verder leest, bekijk eerst onderstaand filmpje:  Hier vind je de retourvoorwaarden van DEPLAY. Wij hopen natuurlijk dat alle zaken omtrent het retourbeleid duidelijk zijn. 

  Bij vragen of problemen, neem dan altijd contact op met Neomie van DEPLAY Support. Ze is heel lief en bijt niet ;)

  Dit kan via support@deplay.nl.

   

  Omruilen of retourneren

  Als klant heb je wettelijk 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kun je jouw product retourneren indien deze nog in goede staat is en in de originele verpakking zit.* 

  Het is dus niet alleen noodzakelijk om dit binnen 14 dagen na levering te melden, maar de retour moet ook binnen 14 dagen bij DEPLAY arriveren. Na deze (2e keer) 14 dagen behoudt DEPLAY het recht om de retour niet aan te nemen.

  Wat te doen als het retourtermijn verstreken is maar het product kapot is gegaan?
  Als het een technisch probleem aan het product zelf is, neem dan contact op met Neomie van DEPLAY Support. Zij zal de situatie bekijken en met een gepaste oplossing komen. 

  Op de Kids Tablet, KidsWatch en Baby Blender zit één jaar fabrieksgarantie. Dit geldt dus alleen voor technische productfouten en niet voor bijvoorbeeld val-, breuk-, kras-, water- of gebruikersschade. Dit valt helaas niet verzekeren.

  Betreft de Kids Tablet kan verkeerd batterijgebruik (zie handleiding) de levensduur van de batterij negatief beïnvloeden (wat zelfs tot defect kan leiden). Het kan dus voorkomen dat na verloop van tijd de batterij van de kindertablet minder lang meegaat. Echter kan DEPLAY deze kindertablets (na verstrijken retourtermijn) niet omruilen of retourneren. 

  Het niet werken van sommige (externe) apps is heel spijtig, maar valt niet in de fabrieksgarantie en kan geen reden zijn om de tablet te retourneren / om te ruilen. Alle apps die al op de kindertablet staan zijn extra’s, maar zijn niet gefabriceerd door DEPLAY en voor het wel of niet werken hiervan kan DEPLAY niet verantwoordelijk worden gesteld.

  Mocht je twijfels hebben, schroom dan niet om gewoon even te mailen, appen of bellen, we willen eventuele problemen altijd zo goed mogelijk oplossen.

  LET OP: Bij iedere retourzending dient het product nog in de originele productverpakking te zitten inclusief alle bijbehorende accessoires.

  Als de productverpakking en/of onderdelen hiervan niet meer in de originele staat zijn, dan kan de retour niet geaccepteerd worden. De DEPLAY Baby Blender valt helaas (wegens hygiëne) niet te retourneren als deze al gebruikt is.

  Helaas is het te vaak voorgekomen dat er in het verleden aan aantal ‘’klanten’' niet netjes met de producten zijn omgegaan. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de volgende regel bij retourzendingen toe te passen:

  Indien de retour niet compleet terugkomt, dan zal DEPLAY €10,- in rekening brengen ter compensatie.
  LET OP: Zorg dus dat het product + alle accessoires in de ORIGINELE verpakking netjes terugstuurt.

  Als het product beschadigd terugkomt (zoals gebroken scherm) dan behoudt DEPLAY zich het recht om meer compensatie in rekening te brengen. Dit bedrag wordt van het terug te betalen retourbedrag in mindering gebracht.

  Retourkosten €4,99 per retour.


  LET OP:
  Als je wilt retourneren (en dit nog kan binnen de 14 dagen), dan dien je deze retour ALTIJD aan te melden via support@deplay.nl (dus niet telefonisch of via WhatsApp). Je ontvangt vervolgens een digitaal retourformulier en na het invullen ervan ontvang je automatisch een DHL retourlabel. De kosten hiervan (€4,99) worden in mindering gebracht op het terug te betalen aankoopbedrag.

  (Ga dus niet uit jezelf al pakketjes terugsturen, deze kunnen kwijtraken en daardoor niet vergoed worden).

  Na het verstrijken van de retourtermijn (14 dagen), wordt dus géén geld meer teruggegeven. Ook niet als de kwaliteit tegenvalt.

  Mocht het product echt kapot zijn, (dat is dus NIET een batterij die snel leegloopt maar kan wel een compleet kapotte batterij zijn), dan kun je nog wel gebruik maken van de fabrieksgarantie. Maar ook deze fabrieksgarantie is enkel een vervanging van het product, en geen geld terug.   Volg de onderstaande stappen om je retour aan te melden:

  Omruilen of Retourneren op DEPLAY.nl : 

  1. Neem contact op met de klantenservice dit kan via support@deplay.nl 
  2. Geef in de mail aan dat je het product wil retourneren of omruilen en wat de reden en besteldatum is.
  3. Indien je aan de retourvoorwaarden voldoet, stuurt Neomie van DEPLAY Support je het retourformulier toe. Na het invullen van het formulier ontvang je  een DHL link, hier kun je de retour aanmelden. (Indien je niet aan de retourvoorwaarden voldoet, proberen we het natuurlijk op een andere gepaste manier op te lossen)
  4. Breng het retourpakket naar een DHL ServicePoint.
  5. Nadat je pakketje in goede orde (en compleet) is aangekomen, ontvang je binnen 3 werkdagen een vervangend DEPLAY product of binnen 7 werkdagen je aankoopbedrag (- €4,99)  terug.

   

   

  Omdat DEPLAY een online webshop is (en voorlopig) geen fysieke winkel heeft. Kunnen wij niet fysiek meekijken of controles doen op de producten. Omdat wij al onze klanten zo goed mogelijk helpen, vragen wij daarom bij zowel vragen als eventuele retourmeldingen om foto's en video's op te sturen. Hoewel dit soms iets meer moeite kost (een foto of video sturen) kunnen wij op lange termijn veel vragen en problemen proactief oplossen, zonder dat hier verzendkosten en onnodige transport bij komt kijken. Daarnaast help je hierdoor mee aan een beter milieu en productontwikkeling.

  Eventuele terugbetalingen (bij annuleren of refunden) van een bestelling worden betaald binnen uiterlijk 21 dagen. DEPLAY probeert dit sneller te doen, maar in sommige gevallen kan het voorkomen dat of de klant, of DEPLAY, zelf afhankelijk is van vertraging/vermissing of andere reden (bij de bezorgdiensten). Houd daarom rekening mee met maximaal 21 dagen.

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?