Meteen naar de content

100% Velig Speelgoed | Gratis Verzending

Achteraf betalen mogelijk!

Voor 22u besteld, is morgen in huis

  Retourneren

  Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

  Retourneren of vragen? 
  Mail dan naar support@deplay.nl

  Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan DePlay geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via support@deplay.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Mocht het product (of de verpakking) beschadigd zijn, dan is het mogelijk dat eventuele waardevermindering aan de klant wordt doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  Product ruilen?

  Wil je jouw product ruilen? Dat is dat geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met support@deplay.nl

  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen

  15.000+ Tevreden klanten

  Ben jij de volgende?

  Voor 22:00 besteld, is morgen gratis in huis!

  België mogelijk + 1 dag.

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  Bel ons op +316 5880 4136

  Appen mag ook ;)