Retourvoorwaarden – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Achteraf betalen mogelijk!

Voor 22u besteld, is morgen in huis! (België: +1 dag)

Gratis Verzending

  Retourvoorwaarden

  Hier vind je de retourvoorwaarden van DEPLAY. Wij hopen natuurlijk dat alle zaken omtrent het retourbeleid duidelijk zijn. 

  Bij vragen of problemen, neem dan altijd contact op met Neomie van DEPLAY Support. Ze is heel lief en bijt niet ;)

  Dit kan via support@deplay.nl of bel +316 58 80 41 36.

  Bekijk de onderstaande video als je niet zo van lezen houdt ;)

  Omruilen of retourneren

  Hoewel het wettelijke retourtermijn 14 dagen is, hanteren wij binnen DEPLAY een retourtermijn van 30 dagen. In de 30 dagen kun je ten alle tijden het product gratis retourneren*.

  Wat te doen als het retourtermijn verstreken is maar het product is kapot gegaan?
  Als het een technisch probleem aan het product zelf is, neem dan contact op met Neomie van DEPLAY Support. Zij zal de situatie bekijken en met een gepaste oplossing komen. 

   

  Op de Kids Tablet, KidsWatch en Baby Blender zit één jaar fabrieksgarantie. Voor deze producten is het omruilen kosteloos. Dit geldt dus alleen voor technische product fouten en niet voor bijvoorbeeld val- of krasschade. Dit valt helaas niet verzekeren.

   

  Mocht je twijfels hebben, schroom dan niet om gewoon even te mailen, appen of bellen, we willen eventuele problemen altijd zo goed mogelijk oplossen.

   

  LET OP: Bij iedere retourzending dient het product nog in de originele productverpakking te zitten inclusief alle bijbehorende accessoires. Als de productverpakking en/of onderdelen hiervan niet meer in de originele staat zijn, dan kan de retour niet geaccepteerd worden.


  Volg de onderstaande stappen om je retour aan te melden:  Omruilen of Retourneren op DEPLAY.nl : 

   

  1. Neem contact op met de klantenservice dit kan via support@deplay.nl of bel +316 5880 4136.
  2. Geef in de mail of het telefoongesprek aan dat je het product wil retourneren of omruilen en wat de reden en besteldatum is.
  3. Indien je aan de retourvoorwaarden voldoet, stuurt Neomie van DEPLAY Support je een DHL link toe, hier kun je de retour aanmelden. (Indien je niet aan de retourvoorwaarden voldoet, proberen we het natuurlijk op een andere gepaste manier op te lossen)
  4. Breng het retourpakket naar een DHL ServicePoint.
  5. Nadat je pakketje in goede orde (en compleet) is aangekomen, ontvang je binnen 2 werkdagen een vervangend DEPLAY product of binnen 7 werkdagen je aankoopbedrag terug.

   

  15.000+ Tevreden klanten

  Ben jij de volgende?

  Voor 22:00 besteld, is morgen gratis in huis!

  België mogelijk + 1 dag.

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  Bel ons op +316 5880 4136

  Appen mag ook ;)