🧡 Samen Sterk voor KiKa: DEPLAY's Derde Jaar van Dankbaarheid en Steun – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  🧡 Samen Sterk voor KiKa: DEPLAY's Derde Jaar van Dankbaarheid en Steun

  🧡 Samen Sterk voor KiKa: DEPLAY's Derde Jaar van Dankbaarheid en Steun

  Beste DEPLAY-familie,

  Terwijl we ons derde jaar ingaan, is er iets speciaals dat we met trots en dankbaarheid willen delen. Naast onze steun aan KiKa, hebben we ons hart en inzet ook uitgestrekt naar andere goede doelen zoals het KWF (via de Halve Marathon Eindhoven), het AVL ziekenhuis, en de vreugdevolle speelgoeddonaties aan Stichting Maak ons Blij.

  Deze reis, rijk aan compassie en gemeenschapsgevoel, is mogelijk gemaakt door jullie - onze klanten, volgers, en fans. Jullie steun heeft ons in staat gesteld om een verschil te maken in de levens van velen, en daarvoor zijn we ongelooflijk dankbaar. Of het nu een fysieke inspanning is, zoals de marathon, een intellectuele bijdrage zoals het steunen van kankeronderzoek, of het delen van vreugde met kinderen die het nodig hebben, DEPLAY staat voor meer dan alleen speelgoed.

  Dit jaar hebben we opnieuw KiKa ondersteund met een donatie van €1.000, waarmee we een bijdrage leveren aan hun cruciale werk in de strijd tegen kinderkanker. We zijn trots dat we, met jullie hulp, kunnen bijdragen aan het creëren van een betere wereld voor kinderen.

  Samen maken we een verschil. Samen bouwen we aan een hoopvolle toekomst. Bedankt voor jullie voortdurende steun en voor het deel uitmaken van de DEPLAY-familie.

  Met Speelse en Dankbare groet,
  TEAM DEPLAY 💛

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?