DEPLAY Kids Tablet: De Beste Kindertablet voor een veilige online omge – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  DEPLAY Kids Tablet: De Beste Kindertablet voor een veilige online omgeving

  DEPLAY Kids Tablet: De Beste Kindertablet voor een veilige online omgeving

  Het is weer tijd voor een gastblog. Deze keer van niemand minder dan een expert als het gaat om kindertablets: Joyce Pater. Joyce is trotste moeder en daarnaast heeft ze met haar website kindertabletadvies.nl ook nog een website die speciaal in het teken staat van kindertablets. Vandaar dat we het een mooie gelegenheid vonden om Joyce een gastblog te laten schrijven:

  DEPLAY Kids Tablet: De Beste Kindertablet voor een veilige online omgeving

  Toen we besloten om Sam haar eigen kindertablet te geven, waren we enthousiast maar ook wel bezorgd. Het idee dat Sam vrij rond kon zwerven op het internet maakte ons wel ongerust. Als (bonus)ouders wilden we natuurlijk voorkomen dat ze per ongeluk iets zou zien wat niet voor haar ogen bestemd was. Dus gingen we op zoek naar de beste kindertablet die Sam een veilige omgeving kon bieden!

  We hebben serieus overwogen om haar onze eigen tablet te geven, maar al snel beseften we dat dit te riskant zou zijn. Het idee dat Sam vrij toegang zou hebben tot internet en onze persoonlijke bestanden was gewoon geen optie. Het idee alleen al maakte me onrustig. Wanneer ze onze tablet mocht gebruiken, was ik voortdurend over haar schouder aan het meekijken, met alle internetgevaren in mijn achterhoofd.

  Beste kindertablet DEPLAY cadeau Sam

  Een kindertablet is meer dan een gewone tablet!
  We hadden al weleens kindertablets gezien, maar we dachten dat dit gewoon normale tablets waren met een kleurrijke hoes. Na grondig onderzoek ontdekten we dat een kindertablet veel meer te bieden heeft, zoals ouderlijk toezicht waarmee ouders de kindertablet kunnen beheren. Hiermee kan je ervoor zorgen dat je kind veilig op de kindertablet kan spelen en leren. De DEPLAY kindertablet bleek de beste kindertablet te zijn als het gaat om het bieden van een veilige omgeving.

  Het ouderlijk toezicht van de DEPLAY kindertablet
  Met de DEPLAY kindertablet kunnen we meerdere accounts aanmaken in de Kids modus app, wat perfect is voor gezinnen met meerdere kinderen. In ieder account kunnen we via het ouderlijk toezicht de persoonlijke Kids omgeving instellen. Zo hebben we het account van Sam afgestemd op haar leeftijd en interesses. Door een pincode in te stellen, kunnen we de toegang beperken tot alleen onszelf. Hierdoor hebben we de controle over wat Sam met de tablet kan doen en kan zij zelf niets aanpassen.

  Een op maat gemaakte veilige omgeving met DEPLAY
  Een van de functies die ik persoonlijk zeer waardevol vind, is de mogelijkheid om de schermtijd te beperken. Sam kijkt het liefst urenlang naar een beeldscherm, dus voor ons was het belangrijk om hier duidelijke regels in te stellen. In het ouderlijk toezicht kunnen we dagelijkse limieten in schermtijd instellen, inclusief rustperiodes. Om hiermee te voorkomen dat Sam te lang achter een scherm zit zonder dat we het doorhebben. We hebben samen met haar de maximale schermtijd ingesteld, zodat we hier direct goede afspraken met haar over konden maken.

  Daarnaast biedt de DEPLAY kids modus ook de mogelijkheid om websites, apps of de webbrowser te blokkeren. Wij hebben ervoor gekozen om de webbrowser volledig te blokkeren, zodat Sam alleen toegang heeft tot de goedgekeurde apps zoals YouTube Kids. Het idee dat ze vrij kan rondzwerven op het internet gaf ons geen goed gevoel, en we zullen opnieuw overwegen om deze functie in te schakelen als ze ouder wordt.

  Ook zijn kinderoortjes kwetsbaar, dus hebben we het volume tot een bepaald niveau ingesteld, om schade te voorkomen. Sam kan zelf het geluid niet harder zetten dan wat wij hebben ingesteld. Al laten we haar bijna altijd de DEPLAY kids koptelefoon (met ingebouwde gehoorbescherming) gebruiken, om onszelf ook wat rust te gunnen van alle vrolijke geluiden en muziekjes ;-).

  Conclusie: de beste kindertablet voor leuk en veilig spelen

  Al met al hebben we nu echt een gerust gevoel als Sam aan het spelen is op haar DEPLAY Kids Tablet. Voor ons is dit de beste kindertablet wat betreft ouderlijk toezicht! We weten dat ze veilig is terwijl ze de digitale wereld verkent, en als (bonus)ouders hebben we hier volledige controle over. We zijn er blij mee!


  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?