DEPLAY zet haar beste beentje voor - Rennen & Doneren voor KWF! – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

    DEPLAY zet haar beste beentje voor - Rennen & Doneren voor KWF!

    DEPLAY Halve Marathon Eindhoven

    Bij DEPLAY zijn we er trots op dat we niet alleen speelgoed maken om kinderen te helpen groeien en leren, maar dat we ook toegewijd zijn aan het ondersteunen van belangrijke maatschappelijke doelen. Onlangs zetten we onze beste beentje voor in een bijzondere inspanning.

    Luuk, onze oprichter, vertegenwoordigde DEPLAY bij deelname aan deĀ Halve Marathon van Eindhoven. Hij liep niet alleen voor persoonlijke voldoening, maar ook voor het ondersteunen van het KWF Kankerfonds. Het was een kans om iets terug te geven aan de samenleving en het goede werk van KWF te steunen in hun strijd tegen kanker.

    Met trots droeg Luuk het DEPLAY-shirt tijdens de marathon, als symbool van onze toewijding aan het ondersteunen van belangrijke doelen, zoals KiKa, AVL en Stichting Maak ons Blij.

    Maar wat maakt dit evenement nog specialer? Het feit dat Luuk niet alleen rende voor het goede doel, maar ook om de kracht van persoonlijke en professionele groei te vieren. Bij DEPLAY geloven we dat leren en groeien een levenslang avontuur is, niet alleen voor kinderen, maar ook voor ons als individuen.

    Dit avontuur gaat verder dan de wereld van educatief speelgoed. Het gaat over het streven naar positieve impact, zowel in de zakenwereld als in de bredere samenleving. Het gaat over het maken van een verschil, hoe klein ook, en het inspireren van anderen om hetzelfde te doen.

    We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om betrokken te zijn bij het ondersteunen van maatschappelijke doelen en om deel uit te maken van een gemeenschap van mensen die streven naar groei, zowel persoonlijk als professioneel.

    Bij DEPLAY blijven we ons inzetten om kinderen te helpen leren en groeien, en tegelijkertijd streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. We geloven dat zakelijk succes hand in hand kan gaan met het nastreven van nobele doelen.

    We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan Luuk's hardloopevenement en aan onze missie om een verschil te maken. Samen kunnen we nog veel meer bereiken.

    Laat een reactie achter:

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    De populairste Kindertablet

    500+ Reviews

    Vanndaag besteld, morgen in huis!

    (BE + 1 dag)

    100% SSL Beveiligde Betaling

    Maak je geen zorgen!

    25.000+ Blije families

    Worden jullie de volgende?

    3 FREE gifts on ALL orders

    plus FREE sample on ā‚¬0,35 EUR

    Qualified
    0/1 free gifts added
    • šŸŽGratis Cadeautje: tot ā‚¬95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
      šŸŽGratis Cadeautje: tot ā‚¬95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]