Gastblog Ayla: De Perfecte Balans van Vrijheid en Veiligheid voor Kind – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Gastblog Ayla: De Perfecte Balans van Vrijheid en Veiligheid voor Kinderen

  DEPLAY Gastblog KidsWatch Ayla

  Af en toe geven we trotste ouders de mogelijkheid om een gastblog te schrijven, deze blog is geschreven door Ayla, bekend van Opvoedenmet, en verder trotste moeder van 4 kids:

  DEPLAY KidsWatch: De Perfecte Balans van Vrijheid en Veiligheid voor Kinderen

  Elke ouder begrijpt de unieke karakters van hun kinderen. Sommigen zijn content met een rustige middag met speelgoed thuis, terwijl anderen, zoals avonturiers, de buitenwereld willen verkennen. Onze Giuseppe, de derde van onze vier kinderen, valt duidelijk in die laatste categorie.

  In tegenstelling tot zijn broers en zussen heeft Giuseppe een onstuitbare nieuwsgierigheid naar de wereld om hem heen, altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Voor avontuurlijke kinderen zoals hij, willen we de vrijheid bieden om te ontdekken, maar ook de zekerheid hebben van hun veiligheid. Hier komt de DEPLAY 4G KidsWatch om de hoek kijken.

  Met de DEPLAY KidsWatch kunnen we eenvoudig Giuseppe's locatie in real-time volgen, wat ons als ouders gemoedsrust biedt. Dit kinderhorloge, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar, is een hit bij Giuseppe, zelfs al is hij pas 7. Zijn favoriete feature? De videobel-functie waarmee hij ons kan bellen en zijn nieuwste ontdekkingen kan delen.

  Maar dat is niet alles. Dit kinderveilige horloge heeft ook andere functies zoals een stappenteller - perfect om te zien hoe actief je kind is - een wekkerfunctie en spelletjes voor plezier onderweg. En voor de tech-savvy ouders die zich afvragen over dataverbruik: een kwartier videobellen kost ongeveer 100 MB. Het real-time updaten van de locatie kost veel minder MB, voor zo'n 100 MB per maand weet je altijd waar je kleine avonturier uithangt!

  Kortom, de DEPLAY 4G KidsWatch is niet zomaar een kinderhorloge. Het is een essentiële tool voor moderne ouders die hun kinderen de vrijheid willen geven.

  Gastblog DEPLAY KidsWatch Ayla

  De DEPLAY KidsWatch wordt geleverd met een gratis 4G Lebara Simkaart. Echter is deze prepaid en dien je deze als ouder natuurlijk ook op te waarderen.

  Dit hoeft niet heel veel te kosten, maar wij adviseren gebruik te maken van een super voordelig Lebara Sim-Only Abonnement.

  Zo kun je al voor een paar kopjes koffies per maand onwijs voordelig bellen, sms'en en internetten. Zonder dat je aan het eind van de maand verrast wordt.

  ⌚️ Klik hier voor meer info over de  DEPLAY Voordeel Deal >>

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?