Hoeveel data verbruikt een kinderhorloge? – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Hoeveel data verbruikt een kinderhorloge?

  Hoeveel data verbruik kinderhorloge?

  Wanneer je overweegt om een GPS-kinderhorloge voor je kind aan te schaffen, of natuurlijk al een DEPLAY 4G KidsWatch hebt, is het begrijpelijk dat je vragen hebt over dataverbruik. Hoeveel MB verbruikt een kinderhorloge eigenlijk? 

  Wij van de DEPLAY krijgen deze vraag vaak te horen. In deze blog geven wij het antwoord op de vraag hoeveel internet een KidsWatch verbruikt.

  Over het algemeen is het dataverbruik van een smartwatch voor kinderen lager dan het verbruik van je eigen smartphone. Desalniettemin kun je met de DEPLAY 4G KidsWatch ook videobellen. Dit is natuurlijk een superleuke functie, en dit verbruikt natuurlijk ook meer data.

  Hoeveel Data verbruikt een kinderhorloge?

  Functie

   Dataverbruik KidsWatch

  Whatsapp

  10 MB per maand

  GPS / Locatie

  100-200 MB per maand

  Videobellen

  400 MB per uur

   
  De DEPLAY 4G KidsWatch is de populairste kinderhorloge van Nederland & België en heeft daarnaast de meeste functies. Niet alleen GPS-locatie ophalen en videobellen, maar ook spelletjes spelen en het bijhouden van de gezondheid, zoals stappenteller, hartslag-, bloeddruk- en thermometer.

  De DEPLAY 4G KidsWatch is uitermate geschikt voor coole kids van 8 tot 10 jaar. Maar we zien dat vaak al op een vroegere leeftijd de KidsWatch niet meer weg te denken is aan de kinderpols. Zo ook de avontuurlijke Giuseppe van 7 beleeft er al erg veel plezier van.

  Het fijne van een GPS-horloge is dat jij als ouder je kindje de vrijheid kan geven en avontuurlijk de wereld kan laten ontdekken terwijl jij als ouder gerust kan ademhalen omdat je altijd zicht hebt op de locatie en gezondheid van je kind. Een ideale combo als je het ons vraagt. 

  En daar komt nog eens bij dat door de coole KidsWatch je kind niet perse een (dure) smartphone hoeft te geven, waardoor de schermtijd ook beperkt blijft. Wij van DEPLAY zien de KidsWatch dan ook als ideale tussenstap voordat je kind aan een smartphone begint.

  Bij de DEPLAY KidsWatch zit al een (prepaid) Lebara simkaart inbegrepen. Echter dien je deze dus nog later op te waarderen. Vandaar dat wij adviseren om voor een paar euro per maand gebruik te maken van een Sim-Only abonnement. Dit kan al vanaf €5,- per maand waardoor je dus nooit voor verrassingen komt te staan. 

  Voor minder dan 2 kopjes koffie per maand kun je (exclusief als DEPLAY klant) dus al geheel zorgeloos urenlang videobellen met je kleine avonturier!

  Klik hier voor meer info over de DEPLAY Sim Only Deal >>
  Exclusief voor DEPLAY-klanten

  En mocht je kind na een paar jaar de kinderhorloge ontgroeid zijn, dan kan je de meegeleverde simkaart van Lebara nog altijd goed gebruiken voor in zijn eigen eerste smartphone. Handig om zo voor altijd hetzelfde nummer te behouden.

  Een GPS-kinderhorloge is niet alleen een handige manier om de locatie van je kinderen bij te houden, maar het is ook een kosteneffectieve optie als het gaat om datagebruik.

  Dus, als je je afvraagt of een GPS-kinderhorloge het dataverbruik waard is, is het antwoord meestal een volmondig "ja".

   

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?