Ontdek De Magie van Pasen: Knutselen, Zoeken en Winnen met DEPLAY!🌷🐣 – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Ontdek De Magie van Pasen: Knutselen, Zoeken en Winnen met DEPLAY!🌷🐣

  Pasen

  Voelen jullie ook die sprankelende energie in de lucht? De lente is in volle gang en dat betekent dat Pasen binnenkort voor de deur staat! 🐰🌷

  Als ouders weten jullie waarschijnlijk al dat Pasen een van de meest betoverende tijden van het jaar is, vooral als je kinderen hebt. Het is een kans om samen te komen, te vieren en onvergetelijke herinneringen te creëren. Dus laten we ons voorbereiden op een spectaculaire viering van Pasen met deze gids voor ouders met kinderen.

  Het Plezier van Paaseieren Zoeken

  Wat is Pasen zonder het traditionele paaseieren zoeken? Het is een van die tijdloze tradities die generaties lang plezier hebben gebracht. Dus waarom niet wat extra spanning toevoegen aan deze Pasen door een groots paaseierenjacht te organiseren? Verstop kleurrijke eitjes in de tuin, in huis of zelfs in het park en laat je kleintjes hun speurvaardigheden tonen terwijl ze op zoek gaan naar deze verborgen schatten. Het is gegarandeerd plezier voor jong en oud!

  En vergeet niet, met de DEPLAY KidsWatch kunnen jullie altijd zien waar jullie kleintjes zijn, dankzij de ingebouwde GPS. Dit geeft je gemoedsrust, vooral tijdens drukke feestdagen zoals Pasen, wanneer kinderen vol enthousiasme door de buurt rennen op zoek naar paaseitjes.


  Creatieve Knutselactiviteiten

  Pasen is ook een geweldige tijd om de creativiteit van je kinderen te stimuleren. Waarom niet samen aan de slag gaan met het versieren van eieren? Geef ze verf, stiften, glitter en stickers en laat hun verbeelding de vrije loop. Het resultaat zal niet alleen prachtig zijn, maar het zal ook een schat zijn om te bewaren voor de komende jaren.

  En laten we de Paasmandjes niet vergeten! Help je kleintjes bij het versieren van hun eigen mandjes met linten, bloemen en andere feestelijke versieringen. Het is een leuke activiteit die ook nog eens praktisch is wanneer het tijd is om paaseitjes te verzamelen!

  En wat dacht je van nog een leuke activiteit? Laat je kindje de DEPLAY Paaskleurplaat inkleuren! Download hier de kleurplaat, laat je kleintje zijn of haar creatieve talenten tonen en deel de ingekleurde kleurplaat op je verhaal (story) op sociale media. Vergeet ons niet te taggen! Door de DEPLAY Paaskleurplaat te delen, maak je kans op een gratis KidsWatch voor je kleintje. Dus laat die kleurpotloden maar krassen en maak je klaar voor een kans om een geweldige prijs te winnen! 🎨🐰(let op: deze actie loopt tot 7 april 2024)


  Het Belang van Samen Zijn

  Maar bovenal, Pasen draait om samenzijn. Het is een tijd om te genieten van elkaars gezelschap, te lachen, te knuffelen en te koesteren wat echt belangrijk is in het leven. Dus neem deze gelegenheid te baat om quality time door te brengen met je kinderen, om samen herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

  Dus daar heb je het, beste ouders, een gids om Pasen te vieren met je kleintjes. Met paaseieren zoeken, creatieve knutselactiviteiten, kostbare momenten van samenzijn en gemoedsrust dankzij de DEPLAY KidsWatch, zal dit een Pasen worden om nooit te vergeten. Dus trek je beste glimlach aan, doe mee met de vrolijkheid en geniet van deze bijzondere tijd met je geliefde kleintjes.

  Fijn Pasen! 🐣

   

  Winactie voorwaarden: 

  1. Download hier de DEPLAY Pasen Kleurplaat of hier de DEPLAY Easter Day Coloring Page
  2. Laat je kindje hem inkleuren
  3. Deel hem via een Instagram story / bericht, tag ons (@deplay.nl) en stuur de foto naar ons in de vorm van een chatbericht. 
  4. De actie loopt tot 7 april 2024. 

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?

  3 FREE gifts on ALL orders

  plus FREE sample on €0,35 EUR

  Qualified
  0/1 free gifts added
  • 🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
   🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]