DEPLAY Watch App - Privacybeleid – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  DEPLAY Watch App - Privacybeleid

  DEPLAY Privacybeleid

  DEPLAY ("wij", "onze" of "ons") begrijpt het belang van uw persoonlijke informatie en zal deze beschermen in overeenstemming met wet- en regelgeving. We hebben dit privacybeleid ("dit beleid") opgesteld en adviseren specifiek om dit beleid zorgvuldig te lezen en te begrijpen voordat u DEPLAY en aanverwante diensten ("onze diensten") gebruikt om de juiste keuzes te maken.

  Dit beleid helpt u inzicht te krijgen in:
  We verzamelen en gebruiken uw informatie in overeenstemming met het beleid. We zullen deze echter niet in een pakket verzamelen om bundels af te dwingen, zelfs niet als u akkoord gaat met dit beleid.
  Wanneer u de services gebruikt of functies inschakelt, verzamelen en gebruiken we de benodigde informatie voor de functionaliteit en services. U kunt weigeren te verstrekken en dit heeft geen invloed op andere functies of services, tenzij dit nodig is om basisbedrijfsfuncties te bereiken of zoals vereist door wet- en regelgeving. In het beleid zullen we specificeren wat nodig is.
  Als uw account niet is aangemeld, garanderen we de basisfunctie van informatiepush door de overeenkomstige identificatiegegevens van het apparaat te gebruiken. Als u zich aanmeldt bij uw account, implementeren we informatiepush op basis van accountinformatie.
  Contacten, precieze geografische locaties, camera's, microfoons, machtigingen voor fotoalbums zijn niet standaard ingeschakeld, alleen wanneer u geautoriseerd bent om ze te gebruiken voor specifieke functies of services, of u kunt de machtiging intrekken. We verzamelen met name uw informatie niet wanneer de relevante functies of services niet vereist zijn, zelfs niet als we deze gevoelige toestemmingen met uw toestemming hebben verkregen.
  Dit beleid is van toepassing op uw toegang tot en gebruik van onze diensten via DEPLAY- applicaties, DEPLAY software development kit (SDK) en Application Programming Interface (API) voor websites en applicaties van derden.
  Het volgende zal u helpen meer te weten te komen over hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken, opslaan, overdragen, delen, overdragen (indien van toepassing) en beschermen, en begrijpen hoe u geautoriseerde persoonlijke informatie kunt opvragen, openen, verwijderen, corrigeren en intrekken. De belangrijke inhoud van de voorwaarden over uw persoonlijke informatiebelangen die zijn gevraagd, dient u bijzondere aandacht te besteden aan dit onderdeel.

  1. Hoe we persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken
  2. Aanvullende informatie voor toestemming tot gebruik
  3. Aanvullende informatie over het gebruik van toegangsrechten van derden (SDK / API / H5).
  4. Hoe we vergelijkbare technologieƫn zoals cookies gebruiken
  5. Hoe we persoonlijke informatie delen, overdragen en openbaar maken
  6. Hoe we persoonlijke informatie opslaan
  7. Hoe we de veiligheid van persoonlijke informatie beschermen

  8. Beheer uw persoonlijke gegevens
  9. Gebruiksvoorwaarden voor minderjarigen
  10. Wijzigingen en mededelingen van het Beleid 11. Neem contact met ons op

  1. Hoe we persoonlijke informatie verzamelen en gebruiken

  We verzamelen informatie die u rechtstreeks aan ons verstrekt wanneer u de Services gebruikt:

  1.1 Aanmelden, inloggen, authenticeren

  1.1.1 Aanmelden en inloggen
  a. Wanneer u zich aanmeldt en inlogt bij onze diensten, moet u om een account aan te maken de relevante netwerkidentificatiegegevens (avatar, bijnaam, wachtwoord) verstrekken. U kunt ervoor kiezen om uw geslacht, geboortedatum, regio en persoonlijk profiel in te vullen om uw informatie aan te vullen. Op dat moment slaan we ook de voorkeuren en instellingen van uw gebruikersaccount op.
  b. U kunt ook een account van derden gebruiken om in te loggen en DEPLAY te gebruiken, en u machtigt ons om openbare informatie (avatars, bijnamen en andere informatie die u autoriseert) te verkrijgen die is geregistreerd op het platform van derden voor binding aan het DEPLAY-account, zodat kunt u direct inloggen en gebruik maken van onze diensten.
  1.1.2 Authenticeren
  Wanneer u een functie of service gebruikt voor authenticatie (Ouderschap of Counselor), volgens relevante wet- en regelgeving, moet u mogelijk uw echte identiteitsinformatie (telefoonnummer) of relevant certificaat (psycholoogkwalificatie) verstrekken om de verificatie te voltooien. Deze informatie is gevoelig voor persoonlijke informatie die u mogelijk weigert te verstrekken, maar u hebt mogelijk geen toegang tot de services zonder het normale gebruik van andere functies en services te beĆÆnvloeden.

  1.2 Bladeren door informatie

  a. DEPLAY kan informatie aanbevelen waarin u geĆÆnteresseerd bent en we kunnen de benodigde loggegevens verzamelen om deze functie te bereiken.
  b. De logboekinformatie die wordt gebruikt voor informatieweergave omvat:
  Acties die u uitvoert bij het gebruik van de Diensten: klikken, volgen, favoriet maken, zoeken, bladeren, doorsturen

  Informatie die u op uw initiatief verstrekt: feedback, post, like, opmerking
  Geografische informatie: Sensorinformatie zoals GPS-informatie, Wi-Fi-toegangspunten, Bluetooth en basisstations
  c . De bovenstaande informatie die we verzamelen en gebruiken is geanonimiseerd en gegevensanalyse komt alleen overeen met specifieke, niet-gerelateerde codes die niet direct verband houden met uw identiteit en niet zijn gekoppeld aan uw echte identiteit.

  1.3 Functie en interactie

  1.3. 1 Functie
  a . Wanneer u functies gebruikt die verband houden met het uploaden van afbeeldingen, WeChat en videochat, vragen we u om uw camera, foto en microfoon te autoriseren. Als je weigert, ben je niet in staat om deze functie te gebruiken, maar het heeft geen invloed op het normale gebruik van andere functies.

  b . Wanneer u "IoT-simkaart" gebruikt voor real-name-authenticatie volgens de vereisten van wet- en regelgeving, moet u uw identiteit verifiĆ«ren door middel van "gezichtsherkenning". Tijdens het proces vereist het certificeringsbureau van derden dat u uw echte naam, ID-nummer en informatie over de waarde van het gezichtskenmerk verstrekt. Deze informatie is gevoelig voor persoonlijke informatie die u kunt weigeren te verstrekken zonder het normale gebruik van andere functies te beĆÆnvloeden. Deze informatie is alleen bedoeld voor authenticatie van de echte naam en doeleinden gespecificeerd door wet- en regelgeving en zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

  1.3.2 Release-informatie
  a. Wanneer u inhoud, opmerkingen, vragen of antwoorden plaatst, verzamelen we informatie over uw berichten en geven we uw bijnamen, avatars en gepubliceerde inhoud weer.
  b . Wanneer u een weergavelocatie plaatst en selecteert, vragen we u om geografische locatietoestemmingen te autoriseren en locatie-informatie met betrekking tot deze service te verzamelen. Als u weigert nauwkeurige geografische locatie-informatie te verstrekken, kunt u deze functie niet gebruiken, maar dit heeft geen invloed op het normale gebruik van andere functies.
  c. We verzamelen informatie die u ons verstrekt wanneer u de services gebruikt (zoals informatie met betrekking tot u in opmerkingen, berichten, grafische afbeeldingen, audio en video).
  1.3.3 Interactieve communicatie
  a. Wanneer u actief de accounts en kringen waarin u geĆÆnteresseerd bent volgt en ermee communiceert, en door inhoud bladert, reageert, verzamelt, leuk vindt of doorstuurt, verzamelen we de accounts die u volgt en laten we u zien waar u om geeft.
  b. Wanneer u contactpersonen toevoegt met behulp van de functie Telefoonboek, Ontvangstadres, vragen we toestemming aan de contactpersonen en coderen we de informatie in het adresboek met een coderingsalgoritme. Contactgegevens zijn gevoelige persoonlijke gegevens. Als u weigert deze te verstrekken, kunt u alleen de functie Snel toevoegen gebruiken. Het gebruik van andere functies op DEPLAY heeft geen invloed.

  1.4 Zoeken

  Wanneer u de zoekservice op DEPLAY gebruikt, verzamelen we uw zoekwoordinformatie en logboekrecords. Om u een efficiƫnte zoekservice te bieden, wordt een deel van de informatie tijdelijk opgeslagen op uw lokale opslagapparaat en toont u de resultaten en de geschiedenis van wat er is gezocht.

  1.5 Veilige werking

  1.5.1 Beveiligingsfuncties
  We doen er alles aan om u een veilig, vertrouwd product en een veilige omgeving te bieden, en om kwaliteit en betrouwbare service te bieden, en dat is ons kerndoel. Informatie die wordt verzameld om beveiligingsfuncties te bereiken, is essentieel.
  1.5.2 Apparaatinformatie en loginformatie
  a. Om uw software en services veilig te laten werken, verzamelen we uw hardwaremodel, versienummer van het besturingssysteem, internationaal identificatienummer van mobiele apparaten, unieke apparaat-ID, hardware-adres van netwerkapparaat, IP-adres, Wi-Fi-

  toegangspunt, Bluetooth, basisstation, software versienummer, netwerktoegangsmethode, type, status, netwerkkwaliteitsgegevens, werking, gebruik, servicelogboeken.
  b. Om kwaadaardige programma's en veilige operaties te voorkomen, verzamelen we geĆÆnstalleerde applicatie-informatie of procesinformatie die actief is, de algehele werking van de applicatie, gebruik en frequentie, applicatiecrashes, algemeen installatiegebruik, prestatiegegevens, applicatiebronnen.

  c. We kunnen uw accountinformatie, apparaatinformatie, serviceloginformatie en informatie die onze gelieerde ondernemingen en partners kunnen gebruiken gebruiken om accountbeveiliging te bepalen, beveiligingsincidenten te verifiƫren, op te sporen en te voorkomen wanneer u geautoriseerd bent of wettelijk voor u beschikbaar bent.

  1.6 Wijzigingen in het doel van het verzamelen en gebruiken van persoonlijke informatie

  Houd er rekening mee dat naarmate ons bedrijf groeit, er wijzigingen kunnen worden aangebracht in de functionaliteit en services die door ons worden geleverd. Wanneer nieuwe functies of diensten relevant zijn voor de functies of diensten die we momenteel bieden, zullen de verzamelde en gebruikte persoonsgegevens in principe direct of redelijkerwijs gerelateerd zijn aan het oorspronkelijke verwerkingsdoel. We verzamelen en gebruiken uw persoonlijke informatie in een situatie waarin er geen directe of redelijke associatie is met het oorspronkelijke verwerkingsdoel, en we zullen u opnieuw informeren en uw toestemming opnieuw verkrijgen.

  1.7 Vrijstelling van het verkrijgen van toestemming voor het verzamelen en gebruiken van persoonlijke informatie
  Begrijp alstublieft dat wij, in overeenstemming met wet- en regelgeving en relevante nationale normen, uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken zonder uw toestemming in de volgende gevallen:

  a. Degenen die rechtstreeks verband houden met de nationale veiligheid, de nationale defensieveiligheid;
  b. Degenen die rechtstreeks verband houden met de openbare veiligheid, de volksgezondheid en grote openbare belangen;

  c. Degenen die rechtstreeks verband houden met strafrechtelijk onderzoek, vervolging, berechting en tenuitvoerlegging van straffen;
  d. Die Voor het beschermen van de persoon met persoonlijke informatie of ander persoonlijk leven, eigendom en andere belangrijke wettelijke rechten en belangen waarvoor het moeilijk is om de toestemming van een individu te verkrijgen;

  e. Die De persoonlijke informatie die we verzamelen is dat u zelf openbaar maakt aan het publiek;
  f. Die persoonlijke informatie die is verzameld op basis van wettelijk openbaar gemaakte informatie, zoals legitieme nieuwsberichten, openbaarmaking van overheidsinformatie, enz.; g. Degenen die nodig zijn om een contract aan te gaan of uit te voeren volgens uw verzoek.; h. Die Noodzakelijk om de veilige en stabiele werking van de software en gerelateerde services te behouden, zoals de detectie, verwijdering van software en gerelateerde servicestoringen;

  i. Die Noodzakelijk voor juridische nieuwsrapportage;
  j. Die academische onderzoeksinstellingen moeten statistisch onderzoek of academisch onderzoek uitvoeren op basis van het algemeen belang, en de identificatie van de

  persoonlijke informatie in de resultaten wanneer de resultaten van academisch onderzoek of beschrijving aan de buitenwereld worden verstrekt;
  k. Die Andere situaties zoals vereist door wet- en regelgeving.
  Houd er rekening mee dat als de informatie niet persoonlijk kan worden geĆÆdentificeerd, individueel of in combinatie met andere informatie, deze wettelijk niet tot uw persoonlijke informatie behoort; Wanneer het kan of we in staat zullen zijn om gegevens te gebruiken die niet kunnen worden gekoppeld aan bepaalde persoonlijke informatie in combinatie met andere persoonlijke informatie, zullen deze worden verwerkt en beschermd als uw persoonlijke informatie in overeenstemming met dit beleid tijdens het combineren van deze informatie.

  2. Aanvullende informatie voor toestemming tot gebruik

  Dit is een beknopte beschrijving van de machtigingen die kunnen worden gebruikt door DEPLAY-gerelateerde functies.

  2.1 Adresboekmachtigingen

  Functies die deze toestemming gebruiken: telefoonboek, verzendadres contact importfunctie.

  2.2 Oproepmachtigingen

  Functies die deze toestemming gebruiken: oproepfunctie.

  2.3 Locatietoestemmingen

  Functies die deze toestemming gebruiken: kaartfunctie, postfunctie, profielinstellingen persoonlijk centrum.

  2.4 Camerarechten

  Functies die deze toestemming gebruiken: Scan QR-codefunctie, audio- en video- oproepfunctie, persoonlijke centrumprofielinstellingenfunctie, apparaatgebruikersinformatie-instellingenfunctie.

  2.5 Albummachtigingen

  Functies die deze toestemming gebruiken: functie voor externe foto's, WeChat-functie (foto's verzenden), functie voor schermbeveiligingsinstellingen, functie voor posten, functie voor persoonlijke centrumprofielinstellingen, functie voor instellingen voor gebruikersinformatie van het apparaat.

  2.6 Microfoonrechten

  Functies die deze toestemming gebruiken: spraakherinneringsfunctie, WeChat-functie, videogesprekfunctie.

  3 . Aanvullende informatie over het gebruik van toegangsrechten van derden (SDK / API / H5).

  Om u een betere ervaring te bieden, zouden we toegang hebben tot hoogwaardige derde partijen. En we zullen het doel van het gebruik van gedeelde informatie door verbonden partijen en derden zorgvuldig evalueren, een uitgebreide beoordeling van de beveiliging van

  hen uitvoeren en van hen eisen dat ze zich houden aan de juridische samenwerkingsovereenkomst. We zullen strikte beveiligingsmonitoring uitvoeren op softwaretools die partners informatie verkrijgen, zoals software development kits (SDK), applicatieprogramma-interfaces (API) en H5 om gegevensbeveiliging te beschermen. En het delen van uw persoonlijke informatie met onze gelieerde ondernemingen en derde partijen door middel van uw autorisatie en toestemming, tenzij de gedeelde persoonlijke informatie geanonimiseerde informatie is en de natuurlijke persoon die de derde partij heeft gedeeld dergelijke informatie niet opnieuw kan identificeren. Als verbonden partijen en derden het gebruiken buiten de reikwijdte van de oorspronkelijke geautoriseerde toestemming, moeten ze uw toestemming opnieuw verkrijgen.

  3. 1 Affiliate-advertenties (SDK)

  Machtigingen zijn als volgt vereist:
  1. Verkrijg vervoerderinformatie;
  2. Toegang tot wifi-netwerkinformatie;
  3. Lees de huidige status van uw telefoon;
  4. Toegang tot netwerkrechten;
  5. Schrijf / lees extern opslagapparaat;
  6. Locatie;
  7. Installatie;
  8. Verkrijg taakinformatie;
  9. Energiebeheer.
  3 . 2 Mobiel betalen (SDK)
  Machtigingen zijn als volgt vereist:
  1.Toegang tot netwerk;
  2. Netwerkstatus verkrijgen;
  3. Wi-Fi-status verkrijgen;
  4. Lees de huidige status van uw telefoon;
  5. Schrijf externe opslagapparaten;
  6. Wijzig de geluidsinstelling.
  3.3 Push-systeem (SDK)
  Machtigingen zijn als volgt vereist:
  1.Toegang tot netwerk;
  2. Schrijf externe opslagapparaten;
  3. Netwerkstatus verkrijgen;
  4. Wi-Fi-status verkrijgen;
  5. Lees de huidige status van uw telefoon;
  6. Installatie;
  7. Taakinformatie verkrijgen;
  8.OPPO mobiel bericht (alleen voor OPPO mobiele telefoons);
  9. MEIZU mobiele telefoonbericht (alleen voor telefoonmodel MEIZU).
  3.4 Videogesprek (SDK)
  Machtigingen zijn als volgt vereist:
  1. Open camera-apparaat;
  2. Netwerkstatus wijzigen (bijvoorbeeld of u toegang heeft tot het netwerk); 3. Geluidsinstellingen wijzigen;
  4. Opname;

  5. Toegang tot netwerk;
  6. Schrijf extern opslagapparaat;
  7. Netwerkstatus verkrijgen;
  8. Wi-Fi-status verkrijgen;
  9. Lees de huidige status van uw telefoon;
  10. Lees externe opslagapparaten;
  11. Wake-lock .
  3,5 Himalaya (SDK)
  Machtigingen zijn als volgt vereist:
  1. Schrijf een extern opslagapparaat
  2. Toegang tot netwerk
  3. Opname
  4. Verkrijg de netwerkstatus
  5. Verkrijg de Wi-Fi-status
  6. Gebruik de meldingsservice bij de receptie
  7. Camera
  3.6 Schoolmodus
  Machtigingen zijn vereist als volgt:
  1. Versleutelde toestemming voor synchronisatie van bestelgegevens

  4. Hoe we vergelijkbare technologieƫn zoals cookies gebruiken

  Cookies en vergelijkbare technologieƫn worden veel gebruikt op internet. Wanneer u onze services gebruikt, kunnen we de technologie gebruiken om een of meer cookies of anonieme identificatiegegevens naar uw apparaat te sturen om informatie over uw toegang tot en gebruik van DEPLAY te verzamelen en op te slaan. We beloven dat we geen cookies gebruiken voor andere doeleinden dan de doeleinden beschreven in dit beleid. We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieƫn voornamelijk om de volgende functies of services te bereiken:

  4.1 Zorgen voor een veilige en efficiƫnte werking van producten en diensten

  We kunnen een cookie of anonieme identificator instellen voor authenticatie en beveiliging om ons in staat te stellen te bevestigen of u veilig bent ingelogd bij de Services of diefstal, fraude en ander wangedrag bent tegengekomen. Deze technologieƫn helpen ons ook de efficiƫntie van de service en het aanmelden en reactietijden.

  4.2 Helpt u een gemakkelijkere toegangservaring te krijgen

  Het gebruik van dergelijke technologieƫn kan u helpen de stappen en processen van het invullen van uw persoonlijke informatie en het invoeren van uw zoekopdracht te vermijden (zoals het zoeken naar records, het invullen van formulieren).

  4 .3 Aanbevelen, presenteren, pushen van inhoud of accounts waarin u mogelijk geĆÆnteresseerd bent
  We kunnen cookies en soortgelijke technologieĆ«n gebruiken om uw voorkeuren en gebruiksgewoonten te kennen en vervolgens gegevensanalyses uit te voeren om productservices te verbeteren, informatie of functies aan te bevelen waarin u geĆÆnteresseerd bent en uw advertentiekeuzes te optimaliseren.

  4.4 Cookies wissen

  De meeste browsers en mobiele applicaties bieden gebruikers de mogelijkheid om de gegevens in het cachegeheugen van de browser te wissen, en u kunt de juiste gegevens wissen in de overeenkomstige instellingen van de browser of applicatie. Als u dit doet, kunt u vanwege deze wijzigingen mogelijk geen gebruik maken van de diensten of overeenkomstige functies van DEPLAY die afhankelijk zijn van cookies.

  5. Persoonlijke informatie

  5.1 Delen

  5.1.1 principes voor delen
  a. Autorisatieovereenkomst: Het delen van uw persoonlijke informatie met onze gelieerde ondernemingen en derde partijen door middel van uw autorisatie en toestemming, tenzij de gedeelde persoonlijke informatie geanonimiseerde informatie is en de natuurlijke persoon die de derde partij heeft gedeeld dergelijke informatie niet opnieuw kan identificeren. Als ze informatie gebruiken die buiten het bereik van de oorspronkelijke geautoriseerde toestemming valt, moeten ze opnieuw uw toestemming krijgen.
  b. Principes van legitimiteit en minimale noodzaak: gegevens die worden gedeeld met verbonden partijen en derde partijen moeten voor legitieme doeleinden zijn en de gegevens moeten worden gedeeld voor zover dat nodig is om het doel te bereiken.
  c. Principes van veiligheid en voorzichtigheid: we zullen het doel van het gebruik van gedeelde informatie door gerelateerde partijen en derden zorgvuldig evalueren, een uitgebreide beoordeling van de beveiliging van hen uitvoeren en van hen eisen dat ze zich houden aan de coƶperatieve juridische overeenkomst. We zullen ook strikte beveiligingscontroles uitvoeren op softwaretools die partners informatie verkrijgen, zoals software development kits (SDK), applicatieprogramma-interfaces (API) om gegevensbeveiliging te beschermen.
  5.1.2 Gedeelde informatie voor geĆÆmplementeerde functie of dienst
  a . We zullen de geanonimiseerde persoonlijke informatie delen met onze verbonden partijen en derde partijen wanneer u de door hen geleverde functies gebruikt, of wanneer softwareserviceproviders, leveranciers van slimme apparaten, systeemserviceproviders met ons samenwerken om u diensten te verlenen. En we zullen uitgebreide statistieken en algoritmische analyses van functies en voorkeuren uitvoeren om indirecte publieksportretten te maken om informatie aan te bevelen, weer te geven of te pushen waarin u mogelijk geĆÆnteresseerd bent, of specifieke functies, services of commercials die meer geschikt voor u zijn.
  b . Inloggen op een account van een derde partij: wanneer u een DEPLAY-account gebruikt om u aan te melden bij een product van een derde partij, delen we uw bijnaam, profielfoto en andere informatie die u autoriseert met de producten van derden waarvoor u zich aanmeldt.
  c . Locatieservices: wanneer u locatiegerelateerde services gebruikt, delen we GPS- informatie met onze locatieserviceprovider (AutoNavi) zodat we locatieresultaten aan u kunnen terugsturen. GPS-informatie is gevoelige persoonlijke informatie, als u weigert te verstrekken, heeft dit alleen invloed op de locatieservice, andere functies werken nog steeds.
  5.1.3 Beheer van advertenties en analyses

  a. Push-advertenties: we kunnen informatie delen met partners die ons de promotie en reclame toevertrouwen, maar we delen geen informatie (naam, mobiel telefoonnummer) die u kan identificeren, en verstrekken hen alleen indirecte afbeeldingstags en geanonimiseerde of geanonimiseerde informatie.ion om hen te

  b. Advertentiestatistieken: we kunnen analytische geanonimiseerde statistieken die moeilijk te relateren zijn aan uw identiteitsgegevens delen met dienstverleners, leveranciers en andere partners van het bedrijf, wat ons zal helpen de effectiviteit van advertenties en gerelateerde services te analyseren en te meten.

  5.1.4 Gedeelde informatie voor beveiliging en analyse
  a. Gebruiksveiligheid: we nemen account- en servicebeveiliging serieus. En we kunnen de benodigde apparatuur, account- en loggegevens delen met onze gelieerde ondernemingen of serviceproviders om de accounts en eigendommen van u en andere gebruikers te beschermen tegen onwettige inbreuk op uw legitieme rechten en belangen.
  b. Analyse van productgebruik: om het gebruik van onze services te analyseren en de gebruikerservaring te verbeteren, kunnen we statistische gegevens over productgebruik (crash, flashback) die moeilijk persoonlijk te identificeren zijn, in combinatie met andere informatie delen met gerelateerde partijen of derden.

  5.1.5 Marketing en promotie
  Wanneer u deelneemt aan relevante marketingactiviteiten die door ons en onze gelieerde ondernemingen of derden worden georganiseerd, kan van u worden verlangd dat u informatie verstrekt zoals uw naam, adres, contactgegevens enz. Deze informatie is gevoelig voor persoonlijke informatie en als u weigert, kan invloed hebben op uw deelname aan verwante activiteiten, maar andere functies werken nog steeds. Alleen met uw toestemming zullen we deze informatie delen met een gerelateerde partij of derde partij om ervoor te zorgen dat u een consistente ervaring in activiteiten krijgt of om een derde partij toe te vertrouwen om uw beloning op tijd in te wisselen.

  5.2 Overdracht

  a. We zullen uw persoonlijke gegevens niet overdragen aan een andere derde partij zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
  b. Naarmate ons bedrijf groeit, kunnen we fusies, overnames en overdrachten van activa uitvoeren en kunnen uw persoonlijke gegevens worden overgedragen. In het geval van de bovenstaande wijzigingen, zullen we uw persoonlijke gegevens blijven beschermen in overeenstemming met wet- en regelgeving en beveiligingsnormen die niet lager zijn dan die in dit beleid, anders zullen we van de ontvanger eisen dat hij opnieuw uw autorisatie en toestemming verkrijgt.

  5 .3 Openbaarmaking
  a. We zullen uw gegevens niet openbaar maken, tenzij we voldoen aan de nationale wet- en regelgeving of uw toestemming krijgen. Als we dat doen, zullen we beveiligingsmaatregelen gebruiken die voldoen aan de industriestandaarden.
  b. We zullen relevante accountinformatie vrijgeven wanneer we boetes voor illegale accounts en fraude aankondigen.
  5 .4 Vrijstelling van het verkrijgen van toestemming voor het delen, overdragen of openbaar maken van persoonlijke informatie

  Begrijp alstublieft dat we in de volgende gevallen uw persoonlijke gegevens kunnen delen, overdragen en openbaar maken zonder uw toestemming in overeenstemming met wetten, voorschriften en nationale normen:
  a. Degenen die rechtstreeks verband houden met de nationale veiligheid, de nationale defensieveiligheid;

  b. Degenen die rechtstreeks verband houden met de openbare veiligheid, de volksgezondheid en grote openbare belangen;
  c. Degenen die rechtstreeks verband houden met strafrechtelijk onderzoek, vervolging, berechting en tenuitvoerlegging van straffen;
  d. Die Om u of ander persoonlijk leven, eigendommen en andere belangrijke wettelijke rechten en belangen te beschermen waarvoor het moeilijk is om de toestemming van een individu te verkrijgen;
  e. Die persoonlijke informatie die u bekendmaakt aan het publiek;
  f. Die verzamelen persoonlijke informatie van wettelijk openbaar gemaakte informatie, zoals juridische nieuwsberichten, openbaarmaking van overheidsinformatie en andere kanalen.

  6. Hoe we persoonlijke informatie opslaan

  6.1 Locatie

  In overeenstemming met wet- en regelgeving slaan we uw persoonlijke informatie op die is verzameld en gegenereerd tijdens binnenlandse activiteiten in Nederland. Op dit moment zullen we de bovenstaande informatie niet naar het buitenland overdragen, en als we dat doen, zullen we voldoen aan de relevante nationale regelgeving of uw toestemming krijgen.

  6.2 Bewaartermijn

  We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen voor de periode die nodig is om onze service te verlenen: informatie die u plaatst, opmerkingen, vind-ik-leuks en gerelateerde informatie, en we bewaren ze totdat u uw account heeft ingetrokken, verwijderd of geannuleerd. Daarna zullen we uw persoonlijke gegevens verwijderen of anonimiseren, tenzij anders bepaald door wet- en regelgeving.

  7. Hoe we de veiligheid van persoonlijke informatie beschermen

  a. Wij nemen de veiligheid van uw persoonlijke gegevens serieus en zullen ernaar streven om redelijke beveiligingsmaatregelen te nemen (zowel technisch als administratief) om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen oneigenlijk gebruik of ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, gebruik, wijziging, schade, verlies of openbaarmaking van de persoonlijke gegevens.

  b. We zullen codering, anonimisering en andere redelijke en haalbare middelen gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen met niet minder dan onze branchegenoten, en beveiligingsmechanismen gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen.
  c. We zullen een professioneel beveiligingsbeheersysteem en gegevensbeveiligingsprocessen opzetten om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. We hebben een strikt datagebruik d.m.v. het toegangssysteem zorgen we ervoor dat alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens en dat de gegevens en technologie op het juiste moment veilig worden gecontroleerd.

  d. Ondanks de hierboven beschreven redelijke en effectieve maatregelen en de normen die vereist zijn door de relevante wettelijke vereisten, moet u begrijpen dat het onmogelijk is om te allen tijde 100 procent beveiliging van informatie te garanderen in de internetindustrie, zelfs als we er alles aan doen om de beveiliging te versterken maatregelen vanwege technische beperkingen en mogelijke kwaadwillige middelen. Hoe dan ook, we zullen ons best doen om de veiligheid van de persoonlijke informatie die u ons verstrekt te waarborgen.

  e. U begrijpt dat de systemen en communicatienetwerken die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze diensten problemen kunnen veroorzaken als gevolg van factoren waarover wij geen controle hebben. Daarom raden we u ten zeerste aan om positieve maatregelen te nemen om de veiligheid van uw persoonlijke informatie te beschermen, inclusief maar niet beperkt tot het gebruik van complexe wachtwoorden, het periodiek wijzigen van wachtwoorden, het niet bekendmaken van uw accountwachtwoord en gerelateerde persoonlijke informatie aan anderen.
  f. We ontwikkelen rampenplannen en starten deze in het geval van beveiligingsincidenten met gebruikersinformatie, in een poging om te voorkomen dat de impact en gevolgen van deze beveiligingsincidenten zich uitbreiden. Zodra zich een beveiligingsincident met gebruikersinformatie (lekkage, verlies) voordoet, zullen we u onmiddellijk informeren over de basisomstandigheden en mogelijke impact van het beveiligingsincident, de acties die we hebben ondernomen of zullen ondernemen, de voorstellen dat u voorzorgsmaatregelen kunt nemen en risico's kunt verminderen, en de remedies die u kunt verhelpen. Wij informeren u tijdig over het incident in pushberichten, sms-berichten en aanverwante formulieren. Wanneer het moeilijk is om Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n op de hoogte te stellen, zullen we op een redelijke en effectieve manier mededelingen doen. Tegelijkertijd zullen we ook de afhandeling van beveiligingsincidenten met gebruikersinformatie rapporteren in overeenstemming met de vereisten van de relevante regelgevende instanties.
  g. Zodra u van onze diensten naar drie partijen springt om te browsen of andere websites, hebben wij niet de capaciteit of directe verplichting om persoonlijke informatie die u op hen indient te beschermen, of u nu inlogt, bladert of de software gebruikt hierboven beschreven, of dat de website is gebaseerd op links of richtlijnen van DEPLAY.

  8. Beheer uw persoonlijke gegevens

  We hechten veel belang aan het beheer van uw persoonlijke informatie en doen ons best om o uw rechten op vragen over uw persoonlijke informatie, toegang, wijziging, verwijdering, intrekking van toestemmingsautorisaties, annulering van accounts, klachtenrapportage en privacyfuncties te beschermen, zodat u bescherm uw privacy en informatiebeveiliging.

  8.1 Zelfselectie van gepersonaliseerde aanbevelingsinformatie

  Zelfbepaald om push-informatie te ontvangen: Onze informatie-aanbevelingsfuncties kunnen gebaseerd zijn op geautomatiseerde besluitvormingsmechanismen, waaronder informatiesystemen en algoritmen. Hoewel we het aanbevolen systeemoptimalisatieprogramma voortdurend verbeteren en onderzoeken, hanteren we een strikte auditstrategie op auditniveau. Om uw autonomie bij het ontvangen van informatie te beschermen, kunt u, wanneer u niet geĆÆnteresseerd bent in de informatie die we pushen of bepaalde informatie-aanbevelingen wilt verminderen, op de "X" in de push-informatiebalk klikken om deze te blokkeren.

  8.2 Uw persoonlijke gegevens inzien, verwijderen en corrigeren

  8.2.1 Toegang tot persoonlijke accountgegevens
  U kunt uw profielfoto, gebruikersnaam, profiel, geslacht, geboortedatum, regio opvragen en openen, en u kunt deze opvragen en openen in DEPLAY Personal Center-Profiel bewerken. 8.2.2 Volgende account opvragen, openen, corrigeren, annuleren
  Ga naar "Ik>Volgen" om het account dat u volgt in de volglijst op te vragen, te openen en te ontvolgen.
  8.3.3 Query's en toegang tot collecties, records lezen, zoekgeschiedenis
  a. Klik op "Ik>Favorieten" om op te vragen, te openen, te verwijderen;
  b. U kunt de leesgeschiedenis verwijderen door op "Systeeminstellingen">klik op "Cache wissen" te klikken.
  c. Klik op de zoekbalk> verwijder de zoekgeschiedenis;
  8.3.4 Verwijder gepubliceerde inhoud, doorgestuurde inhoud, opmerkingen
  a. Berichten verwijderen of inhoud doorsturen: ga naar "ik">klik op "Persoonlijke pagina">klik op "Dynamisch" of "Artikelen" om het overeenkomstige bericht of artikel te vinden dat u wilt verwijderen.
  b. Opmerkingen: zoek de juiste locatie (artikel of bericht) voor het plaatsen van opmerkingen, klik op de knop "Verwijderen" om te verwijderen.
  c. Houd er in het bijzonder rekening mee dat u mogelijk sommige van de initiƫle registratie- informatie die is ingediend toen u zich registreerde niet kunt wijzigen, om veiligheids- en identificatieredenen, zoals de Number Appeal-service. Als u dergelijke informatie moet wijzigen, neem dan contact met ons op volgens de contactgegevens in dit beleid.

  8.4 Account verwijderen

  U kunt een verzoek indienen om uw account te verwijderen in DEPLAY Online Help. We zullen uw persoonlijke identiteit, beveiligingsstatus, apparaatinformatie, enz. verifiƫren voordat u uitlogt. Zie de afmeldinstructies voor het proces en de inhoud van het afmelden. Het annuleringsverzoek is onomkeerbaar en als u dat heeft gedaan, zullen we de informatie over u verwijderen of anonimiseren, tenzij anders bepaald door wet- en regelgeving.

  8.5 Klachten en meldingen

  Klachten of meldingen kunt u doen volgens ons publiciteitssysteem. Als u denkt dat uw rechten op persoonlijke informatie kunnen worden geschonden, of als u aanwijzingen vindt (zoals onze verzameling van uw persoonlijke informatie in strijd is met de wet of overeengekomen door beide partijen), kunt u het DEPLAY WhatsApp-account appen (telefoonnummer +316 58804136 ) en stuur het probleem naar de klantenservice, zullen we uw klachten en rapporten tijdig terugkoppelen na controle en verificatie van uw gebruikersidentiteit.

  8.6 Toegang

  a. U kunt de volledige inhoud van dit beleid bekijken op de registratiepagina of door in te loggen op uw persoonlijke account "Systeeminstellingen">"Over ons".
  b. Begrijp alsjeblieft dat onze services die in dit beleid worden beschreven, kunnen verschillen, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt, zoals telefoonmodel, systeemversie, softwaretoepassingsversie, mobiele client, enz. De uiteindelijke producten en services zijn gebaseerd op de software die je gebruiken.

  8.7 Kennisgeving stopzetten

  Als we onze activiteiten stopzetten, stoppen we tijdig met het verzamelen van uw persoonlijke gegevens, stellen we u op de hoogte van de opschortingsmelding in de vorm van een Ć©Ć©n-op-Ć©Ć©n levering of aankondiging, en verwijderen of anonimiseren we de persoonlijke gegevens waarover we uw persoonlijke gegevens hebben.

  9. Gebruiksvoorwaarden voor minderjarigen

  a. Als u een minderjarige bent jonger dan 18 jaar, dient u dit beleid te lezen en ermee akkoord te gaan onder toezicht en begeleiding van uw ouder of andere voogd voordat u onze diensten gebruikt.
  b. We beschermen de persoonlijke informatie van minderjarigen volgens de relevante wet- en regelgeving van de staat en zullen de persoonlijke informatie van minderjarigen verzamelen, gebruiken, opslaan, delen, overdragen of openbaar maken, alleen toegestaan door de wet, met uitdrukkelijke toestemming van ouders of andere voogden of als nodig om ze te beschermen. Als we ontdekken dat persoonlijke informatie van een minderjarige is verzameld zonder voorafgaande bevestiging van ouderlijke toestemming, zullen we proberen deze zo snel mogelijk te verwijderen.

  c. Als u de voogd bent van een minderjarige en u heeft vragen over de persoonlijke gegevens van de minderjarige die onder uw voogdijschap staat, neem dan contact met ons op via de contactgegevens in het beleid.

  10. Wijzigingen en kennisgevingen van dit beleid

  a. Om u beter van dienst te kunnen zijn, zullen onze diensten van tijd tot tijd worden bijgewerkt en gewijzigd. Wij zullen tijdig wijzigingen aanbrengen in dit beleid, die deel uitmaken van dit beleid en gelijkwaardig zijn aan dit beleid, en wij behouden ons uw rechten onder dit beleid van kracht zoals momenteel van kracht zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

  b. Als we een update hebben uitgevoerd, geven we een bijgewerkte versie uit in DEPLAY voordat de bijgewerkte voorwaarden van kracht worden, en geven we je een aanvullende kennisgeving (zoals het toevoegen van een verklaring aan aankondigingen, de voorpagina van de Services of het sturen van een melding). We moedigen u aan om het Beleid te lezen wanneer u onze diensten opent of gebruikt of anderszins met ons communiceert om op de hoogte te blijven van onze informatiepraktijken en de manieren waarop u kunt helpen uw privacy te beschermen.

  11. Contact

  Als u klachten, suggesties of vragen heeft over problemen met de bescherming van persoonlijke informatie, kunt u DEPLAY appen (+316 58804136) of mailen (support@deplay.nl) en het probleem met de klantenservice delen. We doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

  CopyrightĀ© 2023 DEPLAY BV

  Alle rechten voorbehouden.

  page13image215264224

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?