DEPLAY Watch App - Gebruikersovereenkomst – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  DEPLAY Watch App - Gebruikersovereenkomst

  DEPLAY Gebruikersovereenkomst

  1. Inleiding

  Welkom bij het gebruik van de software en aanverwante diensten van DEPLAY BV. ("DEPLAY" "wij" of "ons").
  De software en aanverwante services ('onze services') die u wordt aangeboden, verwijzen naar de clienttoepassing die is gelabeld als "DEPLAY" door ons wettelijk eigendom en beheer, inclusief maar niet beperkt tot de kernfuncties, zoals locatievragen, video-oproepen, chatten berichten, extern beheer van apparatuur, gepersonaliseerde aanbevelingen, het posten van informatie, interactieve communicatie en andere functies, DEPLAY is een op tools gebaseerd applicatie- en contentserviceplatform voor thuisgebruikers. DEPLAY- gebruikersovereenkomst ("Deze overeenkomst") is een overeenkomst tussen u en ons met betrekking tot uw registratie, login, gebruik (gezamenlijk "gebruik") van onze diensten.
  Om u beter van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u deze Overeenkomst aandachtig te lezen en volledig te begrijpen alvorens gebruik te maken van, in het bijzonder, de betrokken clausules over het uitsluiten of beperken van aansprakelijkheid, het verlenen van licenties en het gebruik van informatie, het akkoord gaan met het activeren en gebruiken van een speciale enkele dienst, toepasselijke wetten en geschillenbeslechting , enz. Onder hen moet u zich concentreren tijdens het lezen van de vetgedrukte clausules, zoals het uitsluiten of beperken van aansprakelijkheid. Als u jonger bent dan 18 jaar, dient u deze overeenkomst met uw wettelijke voogd te lezen en volledig te begrijpen en onze diensten te gebruiken voordat u verifieerbare toestemming van hen ontvangt.
  Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van onze Services, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. Als u dit niet doet, krijgt u mogelijk geen toegang tot of gebruik van onze Services. Als u akkoord gaat met onze services of deze gebruikt, wordt aangenomen dat u deze overeenkomst en servicesovereenkomst en regels van andere gerelateerde software al hebt gelezen en ermee akkoord gaat, inclusief maar niet beperkt tot het privacybeleid.

  2.DEPLAY en aanverwante diensten

  2.1 U kunt onze DEPLAY Watch App verkrijgen door middel van pre-installatie, downloaden door geautoriseerde derden, enz. wanneer u onze diensten gaat gebruiken. Als u de software niet hebt verkregen op de manieren die we hebben genoemd, kunnen we niet garanderen dat de niet-officiële softwareversie normaal kan worden gebruikt en is het verlies dat u heeft geleden niet relevant voor ons.

  2.2 We kunnen verschillende applicatieversies ontwikkelen voor verschillende eindapparaten. U moet de juiste versie verkrijgen, downloaden en installeren volgens de actuele apparaatstatus. Als u onze diensten niet meer gebruikt, kunt u de bijbehorende applicatie verwijderen.
  2.3 Om een goede gebruikerservaring te bieden, zullen we onze services van tijd tot tijd bijwerken of wijzigen (inclusief maar niet beperkt tot softwareaanpassingen, upgrades, functionele verbeteringen, ontwikkeling van nieuwe services, softwarevervanging, enz.).
  Om de veiligheid van onze services te waarborgen en gebruikersservices te verbeteren, zullen we u na de gedeeltelijke of volledige update van onze services op de juiste manier eraan herinneren, inclusief maar niet beperkt tot systeemprompts, aankondigingen, websitebrieven, enz., en u hebt het recht om te kiezen of u de bijgewerkte versie accepteert.

  Zo niet, dan zijn sommige functies van onze diensten beperkt of kunnen ze niet normaal worden gebruikt.
  2.4 Tenzij vooraf schriftelijk door ons geautoriseerd, mag u geen ongeoorloofde toegang tot of gebruik maken van onze diensten in welke vorm dan ook, inclusief maar niet beperkt tot aanpassing, reproductie, verspreiding, verticaal zoeken, spiegelen of verhandelen, enz.
  2.5 U dient uw eigen eindapparatuur (zoals mobiele telefoons, tablets etc.) voor te bereiden op het gebruik van onze diensten. Zodra u het op het eindapparaat opent, wordt aangenomen dat u onze services hebt gebruikt. Om de volledige functie van software te realiseren, moet u mogelijk de eindapparatuur op het netwerk aansluiten en moet u de vereiste kosten betalen (zoals datakosten, kosten voor internettoegang, enz.).
  2.6 Wij verlenen u een persoonlijke, niet-overdraagbare, niet-exclusieve, niet-commerciële, beperkte licentie voor het gebruik van en toegang tot de Services, uitsluitend zoals toegestaan door deze Voorwaarden. We behouden ons alle rechten voor die niet uitdrukkelijk aan u worden verleend door deze Voorwaarden. Behalve zoals toegestaan via de Services of zoals anderszins schriftelijk door ons is toegestaan, omvat uw licentie niet het recht dat we niet noemen. Tegelijkertijd, als we een van de bovengenoemde rechten niet uitoefenen, betekent dit niet dat we afstand doen van dit recht.
  2.7 U hoeft zich niet te registreren wanneer u onze services gebruikt, maar de belangrijkste functies of services worden beïnvloed. Ondertussen hopen we dat u het begrijpt, zodat u onze services beter kunt gebruiken, uw accountbeveiliging kunt beschermen en bepaalde functies en/of individuele services (zoals de reactieservice) vereisen dat u echte identiteitsgegevens verstrekt en u in echte naam registreert in overeenstemming met de relevante nationale wet- en regelgeving voordat u het gebruikt.

  3. Uw account

  3.1 Onze diensten bieden u een registratiekanaal. U hebt het recht om een legale tekencombinatie als uw account te kiezen en uw eigen wachtwoord in te stellen dat voldoet aan de veiligheidseisen. Het account en het wachtwoord dat u instelt, zijn de inloggegevens waarmee u zich kunt aanmelden en onze services kunt gebruiken.
  3.2 U begrijpt dat het door u aangemaakte account de nationale wet- en regelgeving en onze relevante regels niet mag schenden, en dat u geen acties mag ondernemen die de nationale belangen schenden, de wettelijke rechten en belangen van andere burgers schaden en de sociale moraal schaden. Zorg ervoor dat uw gebruikersnaam, avatar en profiel en andere individuele informatie legaal is, en gebruik niet iemands naam zonder toestemming te krijgen (inclusief maar niet beperkt tot het nabootsen van de echte naam, afbeelding, enz. van iemand anders op een manier die verwarring veroorzaakt). uw account kwaadwillig registreren (inclusief maar niet beperkt tot frequente en bulkregistratie, enz.). We behouden ons het recht voor om de informatie die u indient te beoordelen.
  3.3 Alleen u heeft toegang tot uw DEPLAY-account. Het is verboden om het account aan anderen te geven, lenen, verhuren, overdragen, verkopen of anderszins toestemming te geven om het account te gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Als we vinden of redelijke gronden hebben om te vermoeden dat u niet de eerste registrator van het account, om de accountbeveiliging te beschermen, hebben we het recht om het leveren van diensten aan het geregistreerde account op te schorten of te beëindigen, of om het account onmiddellijk te annuleren.

  3.4 U bent als enige verantwoordelijk voor de informatie die is gekoppeld aan uw account en alles wat er gebeurt met betrekking tot uw account, inclusief maar niet beperkt tot gegevenswijzigingen, geplaatste opmerkingen, betalingen en andere acties. U moet de beveiliging van uw Account handhaven en ons onmiddellijk op de hoogte stellen als u ontdekt of vermoedt dat iemand zonder uw toestemming toegang heeft verkregen tot uw Account.

  3.5 Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de aanwijzingen volgen om uw wachtwoord op te halen. We willen u er alleen aan herinneren dat het de voorkeur heeft om mobiele nummerverificatie te gebruiken, wat wordt gevolgd door het beveiligingsprobleem. U moet uw account en wachtwoord correct bewaren. Als het om uw eigen redenen is gehackt of verloren, nemen wij daar geen verantwoordelijkheid voor.

  3.6 Wanneer u uw account gebruikt, dient u rekening te houden met de relevante informatie die u heeft ingevuld (zoals accountnummer, wachtwoord, beveiligingsvragen, etc.). In overeenstemming met de relevante nationale wet- en regelgeving, moet u mogelijk echte identiteitsinformatie invullen (zoals identiteitsauthenticatie) voor het gebruik van sommige functies van onze diensten, en aandacht besteden aan het bijwerken van de relevante informatie in een tijd. Als de materialen die u indient of de informatie die u verstrekt niet gestandaardiseerd of niet-conform zijn, hebben we het recht om te weigeren u gerelateerde functies aan te bieden, en mag u onze Services niet openen of gebruiken.

  3.7 Naast het registreren van DEPLAY, bent u ook geautoriseerd om andere software te gebruiken die legaal is, inclusief maar niet beperkt tot ons en/of onze gelieerde software, en softwaregebruikersaccounts van derden die zijn geregistreerd met echte namen om in te loggen en DEPLAY te gebruiken, behalve waar software of platforms van derden beperkingen of verboden hebben. Wanneer u inlogt met het eerder genoemde bestaande account, zorgt u ervoor dat het bijbehorende account op echte naam is geregistreerd, en hetzelfde geldt voor deze overeenkomst.

  3.8 U kunt niet alleen inloggen en DEPLAY gebruiken, u kunt ook met zijn account inloggen op andere software en diensten die worden aangeboden door onze gelieerde bedrijven. We moeten u eraan herinneren dat wanneer u zich aanmeldt en de bovengenoemde services gebruikt met uw DEPLAY-account, u gebonden bent aan de gebruikersovereenkomst en andere overeenkomstvoorwaarden van de daadwerkelijke provider.
  3.9 Om uw inhoudsblootstelling en publicatie-efficiëntie te vergroten, zijn wij gemachtigd om automatisch alle inhoud die door uw account of corresponderende account op deze software/website is gemaakt, te publiceren naar andere software en websites die door ons en/of onze gelieerde ondernemingen worden beheerd. De bewerkingen die u op deze software/website publiceert, wijzigt en verwijdert, worden gesynchroniseerd met andere bovengenoemde software en websites. Wanneer u zich registreert of inlogt op producten en websites die door ons en/of onze gelieerde bedrijven (indien van toepassing) worden beheerd via een geregistreerd account of een softwaregebruikersaccount van derden, dient u zich te houden aan de eigen "Gebruikersovereenkomst" van de software en de website en andere overeenkomst voorwaarden.
  3.10 Na voltooide registratie, login en redelijke en noodzakelijke identiteitsverificatie van DEPLAY, kunt u de persoonlijk identificeerbare informatie die door u is ingediend op elk gewenst moment doorbladeren en wijzigen. Het is mogelijk dat u de initiële registratie- informatie en andere verificatie-informatie die u bij uw registratie hebt verstrekt, niet kunt wijzigen vanwege beveiligings- en identiteitsoverwegingen (zoals services voor het herstellen van accounts of wachtwoorden, enz.). U kunt een verzoek indienen om uw

  account te verwijderen en wij zullen u helpen na het voltooien van een redelijke en noodzakelijke verificatie van uw persoonlijke identiteit, beveiligingsstatus, apparaatinformatie enz., tenzij anders bepaald door wet- en regelgeving.
  3.11 Om volledig gebruik te maken van accountbronnen Als u na registratie niet voor de eerste keer op tijd inlogt of als u uw account langer dan zes maanden niet heeft gebruikt, zullen we uw account herstellen.

  4. Bescherming van persoonlijke gegevens van gebruikers

  Wij werken met u samen om uw persoonlijke informatie te beschermen (die een gebruiker onafhankelijk of in combinatie met andere informatie kan identificeren). Voor ons is het beschermen van de persoonlijke informatie van gebruikers een van de basisprincipes. Om u een betere service en bijbehorende technische ondersteuning te kunnen bieden, moet u mogelijk uw persoonlijke gegevens verstrekken (inclusief maar niet beperkt tot naam, telefoonnummer, locatiegegevens, enz.) wanneer u DEPLAY gebruikt. We gebruiken coderingstechnologie, anonimisering , andere technische maatregelen en beveiligingsmaatregelen die compatibel zijn met DEPLAY om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Bepaalde andere informatie over uzelf zoals uiteengezet in het privacybeleid.

  5. Gedragscode voor gebruikers

  5.1 Eisen aan gebruikersgedrag
  U bent verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt met betrekking tot uw account wanneer u onze services gebruikt. Behalve zoals toegestaan via de Services of zoals anderszins schriftelijk door ons is toegestaan, omvat uw licentie niet het recht om:
  5.1.1 Een plug-in, systeem of tool van derden gebruiken die niet door ons is geautoriseerd of gelicentieerd om de normale werking van onze services te verstoren, te vernietigen, aan te passen of enige invloed uit te oefenen.
  5.1.2 Alles tegen onze services doen dat de beveiliging van computernetwerken in gevaar brengt, inclusief maar niet beperkt tot:
  (1) Illegaal binnendringen in andermans netwerken, interferentie met andermans normale functies, het stelen van netwerkgegevens en andere handelingen die de netwerkbeveiliging in gevaar brengen;
  (2) Programma's en hulpmiddelen bieden die speciaal zijn ontworpen voor netwerkintrusie, het verstoren van normale netwerkfuncties en beveiligingsmaatregelen, en het stelen van netwerkgegevens, enz.
  (3) U hebt geweten dat anderen bezig zijn met acties die de netwerkbeveiliging in gevaar brengen, nog steeds assistentie verlenen met technische ondersteuning, reclamepromotie, betalingsafwikkeling, enz.;
  (4) Ongeautoriseerde gegevens of toegang tot ongeautoriseerde servers/accounts gebruiken;
  (5) Openbare computernetwerken of andermans computersystemen betreden zonder toestemming en opgeslagen informatie verwijderen, wijzigen en vergroten;
  (6) Probeer zonder toestemming de zwakheden van het "DEPLAY"-systeem of -netwerk of andere acties die de netwerkbeveiliging ondermijnen, op te sporen, te scannen en te testen; (7) Pogingen om de normale werking van het "DEPLAY"-systeem of de website te verstoren of te verstoren, opzettelijk kwaadaardige programma's of virussen te verspreiden, en andere acties die de normale netwerkinformatiediensten verstoren en verstoren;
  (8) Valse TCP / IP-pakketnaam of gedeeltelijke naam;

  (9) Reverse-engineering, disassembleren, compileren of anderszins proberen de broncode van onze services te achterhalen;
  (10) Op kwaadaardige wijze accounts registreren voor onze diensten, inclusief maar niet beperkt tot frequente en bulkregistratie;

  (11) Schending van wet- en regelgeving, deze overeenkomst, onze relevante regels en andere acties die inbreuk maken op de wettelijke rechten en belangen van anderen.
  5.1.3 Als we reden hebben om aan te nemen dat uw acties de bovenstaande overeenkomst schenden of zouden kunnen schenden, kunnen we dit onafhankelijk beoordelen en afhandelen, en hebben we het recht om de service voor u te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving en gerelateerde wettelijke verantwoordelijkheden na te streven. 5.2 Inhoudsopgave
  5.2.1 Wanneer u de registratie voltooit in overeenstemming met de voorschriften, kunt u inloggen op DEPLAY met uw geregistreerde account of onze partnerplatformaccount om inhoud te publiceren, reacties te volgen, enz.
  5.2.2 We zijn vastbesloten om het vrijgeven van informatie en vervolgcommentaar op een beschaafde, rationele, vriendelijke en hoogwaardige manier te maken. Terwijl we de ontwikkeling van het vrijgeven van informatie, interactieve communicatie en postcommentaar bevorderen, zullen we doorgaan met het versterken van de overeenkomstige capaciteiten voor informatiebeveiligingsbeheer, de zelfdiscipline van het vrijgeven van informatie verbeteren, opmerkingen plaatsen en effectief sociale verantwoordelijkheden vervullen, voldoen aan nationale wet- en regelgeving, de legitieme rechten en belangen van burgers en de sociale orde respecteren.
  5.2.3 De inhoud die u becommentarieert, vrijgeeft en plaatst, moet bewust voldoen aan deze vereisten, zoals wetten, voorschriften, sociale orde, sociale moraal, socialistisch systeem, nationale belangen, legitieme rechten en belangen van burgers, morele gewoonten en authenticiteit van informatie, enz. En u stemt ermee in en belooft dat u de volgende informatie die door wet- en regelgeving verboden is, niet zult produceren, kopiëren, publiceren of verspreiden:
  (1) degenen die strijden tegen de basisprincipes die zijn vastgelegd in de grondwet;
  (2) Diegenen die de nationale veiligheid in gevaar brengen en staatsgeheimen lekken;
  (3) Degenen die de staatsmacht ondermijnen, het socialistische systeem omverwerpen, aanzetten tot afscheiding en de nationale eenheid ondermijnen;
  (4) Diegenen die de nationale eer en belangen schaden;
  (5) Zij die terrorisme en extremisme steunen;
  (6) Degenen die nationale haat, nationale discriminatie en vernietiging van nationale eenheid steunen;
  (7) Aanzetten tot regionale discriminatie, regionale haat;
  (8) Degenen die het nationale religieuze beleid vernietigen en sekten en bijgeloof promoten; (9) Diegenen die geruchten en valse informatie verzinnen en verspreiden, de economische en sociale orde en sociale stabiliteit verstoren;
  (10) Degenen die geweld, obsceniteit, pornografie, gokken, moord, terreur of aanzetten tot misdaad verspreiden;
  (11) Degenen die de wettelijke rechten en belangen van minderjarigen schenden of de lichamelijke en geestelijke gezondheid van minderjarigen schaden;
  (12) Degenen die zonder toestemming anderen fotograferen of opnemen zonder toestemming, inbreuk maken op de wettelijke rechten van anderen;

  (13) die horror, geweld, hoog risico bevatten, de eigen of andermans fysieke en mentale gezondheid in gevaar brengen;
  (14) Degenen die de netwerkbeveiliging in gevaar brengen en het netwerk gebruiken om de nationale veiligheid, eer en belangen in gevaar te brengen;

  (15) Degenen die anderen beledigen of belasteren, inbreuk maken op hun wettelijke rechten;
  (16) Die gewelddadige intimidatie, bedreigingen en fouilleren van mensen tegen anderen; (17) die betrekking hebben op persoonlijke privacy, informatie of gegevens;
  (18) Degenen die vieze woorden verspreiden en de sociale orde schaden;
  (19) Degenen die inbreuk maken op de privacy, reputatie, portretrechten, intellectuele eigendomsrechten, enz.;
  (20) Degenen die commerciële advertenties of soortgelijke commerciële verzoeken, overmarketingberichten en spam verspreiden;
  (21) Degenen die reageren in een taal die niet gebruikelijk is op deze site;
  (22) Zij die niets te maken hebben met de informatie waarop commentaar wordt geleverd; (23) Degenen die betekenisloze informatie publiceren of karaktercombinaties gebruiken om opzettelijk aan technische audits te ontsnappen;
  (24) Die wetten, voorschriften, beleid, sociale orde schenden, onze normale werking verstoren of de legitieme rechten en belangen van anderen of derden schenden.
  5.3 We hebben een openbaar klachten- en rapportageplatform opgericht. U kunt een klacht bij ons indienen volgens ons openbare klachtenrapportagesysteem, zoals allerlei illegale acties, illegale communicatieacties, illegale en schadelijke informatie, enz. We zullen uw feedback onmiddellijk accepteren en behandelen om samen een schone netwerkomgeving te creëren .

  6.Informatie Inhoudsspecificatie

  6.1 Zonder onze schriftelijke toestemming mag u een derde partij niet autoriseren, toestaan of helpen bij een van de volgende acties op de informatie-inhoud in onze diensten van deze overeenkomst:
  (1) De informatie-inhoud van DEPLAY kopiëren, ophalen en gebruiken voor commerciële doeleinden, inclusief maar niet beperkt tot publiciteit, meer leesplezier en paginaweergaven;

  (2) zonder toestemming de informatie-inhoud van DEPLAY bewerken, ordenen, typen en weergeven op andere kanalen dan de bronpagina van onze services;
  (3) Identificatiemethoden toepassen, inclusief maar niet beperkt tot enige vorm van speciale identificatie, code, enz. om derden te helpen of om het zelf te doen om de informatie- inhoud van onze services te beïnvloeden, zoals het begeleiden van lezingen, het overdragen en kapen van onze verkeer;
  (4) Andere illegale acties voor het verkrijgen of gebruiken van de informatie-inhoud van DEPLAY.
  6.2 Met onze schriftelijke goedkeuring moeten uw acties die de informatie-inhoud van DEPLAY delen en doorsturen, voldoen aan de volgende specificaties:
  (1) Relevante gegevens die zijn verkregen door middel van crawlen en statistieken, zoals populaire woorden, hitpercentages, categorieën, zoekopdrachten, hits, metingen, enz., zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming, mag u deze niet publiceren, verstrekken of bekendmaken aan derden in hoe dan ook.

  (2) U kunt geen wijzigingen aanbrengen aan de bronpagina's van onze diensten, inclusief maar niet beperkt tot de link naar de startpagina (profielpagina) en het advertentiesysteem. Het is ook niet toegestaan om in welke vorm dan ook de bronpagina's van onze diensten te belemmeren, in te voegen, te pop-upen etc.;
  (3) Er moeten veilige, effectieve en strikte maatregelen worden genomen om te voorkomen dat de informatie-inhoud van onze diensten illegaal wordt verkregen door derden, in welke vorm dan ook, inclusief maar niet beperkt tot "spider"-programma's;
  (4) Gebruik geen relevante data-inhoud voor doeleinden die buiten het bereik van onze schriftelijke toestemming vallen, zoals verkoop en commercieel gebruik, of openbaarmaking, verstrekking of toestemming voor gebruik door derden;
  (5) Het delen, doorsturen en kopiëren van de inhoud van onze service-informatie naar een derde partij moet voldoen aan andere door ons opgestelde codes en normen.

  7. Standaardafhandeling

  7.1 Voor uw schending van deze overeenkomst of andere servicevoorwaarden hebben we het recht om onafhankelijk te oordelen en maatregelen te nemen zoals waarschuwingen vooraf, weigering om te publiceren, onmiddellijk stoppen met het verzenden van informatie, het verwijderen van vervolgberichten, het verbieden van spreken op korte termijn en het beperken van sommige of alle functies van het account totdat het permanent wordt gesloten. We hebben het recht om de resultaten van de verwerking bekend te maken en te beslissen of we het relevante account van gebruikers hervatten op basis van de feitelijke situatie. We zullen de records die vermoedelijke schendingen van wet- en regelgeving en vermoedelijke misdrijven bevatten, rapporteren aan de relevante bevoegde autoriteiten volgens de wet en samenwerken met relevante bevoegde autoriteiten voor onderzoek.

  7.2 Als u de bepalingen van deze overeenkomst of andere servicevoorwaarden schendt en een klacht of procesvordering van een derde partij veroorzaakt, bent u als enige verantwoordelijk daarvoor. Als wij en onze gelieerde ondernemingen een derde partij compenseren of worden gestraft door een overheidsinstantie vanwege uw onwettige, of inbreukmakende contract, dient u ons en de gelieerde ondernemingen volledig te compenseren voor alle door ons geleden verliezen.

  7.3 DEPLAY respecteert en beschermt de gebruikersrechten op intellectueel eigendom, reputatie, naam, privacy en andere wettelijke rechten. U moet garanderen dat de teksten, foto's, video's, audio's, links, enz. die worden geüpload terwijl u onze diensten gebruikt, geen inbreuk maken op rechten van derden op intellectueel eigendom, reputatie, naam, privacy, andere legitieme rechten en belangen. Anders hebben we het recht om de vermeend inbreukmakende inhoud te verwijderen na ontvangst van een kennisgeving van de rechten of gerelateerde partijen. Voor alle claims van derden bent u zelf verantwoordelijk; als wij en onze gelieerde ondernemingen enige verliezen lijden (inclusief economische, zakelijke reputatie, etc.) als gevolg van uw onrechtmatige daad, dient u ons en de gelieerde ondernemingen volledig te vergoeden voor alle verliezen die wij hebben geleden.

  8.Servicewijzigingen, onderbrekingen en beëindiging

  8.1 Ik hoop dat u begrijpt dat onze diensten worden geleverd in overeenstemming met de bestaande technologieën en voorwaarden. We zullen ons best doen om u continuïteit en veiligheid van diensten te bieden. Maar we kunnen op geen enkel moment andere risico's voorzien en voorkomen die kunnen leiden tot serviceonderbrekingen, het niet gebruiken van

  onze services en andere verliezen en risico's, met inbegrip van maar niet beperkt tot overmacht, netwerkstoringen, servicedefecten van derden, websites van derden en anderen.
  8.2 Om te voldoen aan de behoeften van de beveiliging van het platform, hebben we volgens specifieke voorwaarden het recht om de service- / functie-instellingen en het bereik te bepalen, onze services te wijzigen, te onderbreken, op te schorten of te beëindigen.

  9.Advertenties

  9.1 Tijdens het gebruik van onze services kunnen we u relevante informatie, advertenties of merkservices pushen en zullen we de commerciële en promotionele of informatie (inclusief commerciële of niet-commerciële informatie) van onze software en gerelateerd aan en / of externe leveranciers weergeven, partners op DEPLAY.

  9.2 Wanneer u DEPLAY Watch App gebruikt, is het mogelijk dat u DEPLAY-advertenties voorbij ziet komen.
  9.3 We zullen gerelateerde verplichtingen adverteren en promoten in overeenstemming met de wet, en u dient de authenticiteit en betrouwbaarheid van de advertentie- of promotie- informatie te beoordelen en daarvoor verantwoordelijk te zijn. Behalve zoals uitdrukkelijk bepaald door wet- en regelgeving, bent u als enige verantwoordelijk voor alle aankopen, transacties of geleden schade of verliezen als gevolg van de advertentie- of promotie- informatie, en wij zijn daar niet verantwoordelijk voor.

  10. Intellectuele eigendom

  10.1 De intellectuele eigendomsrechten van de inhoud die op onze diensten wordt geleverd (inclusief maar niet beperkt tot software, technologie, programma's, webpagina's, tekst, afbeeldingen, afbeeldingen, audio, video, grafische afbeeldingen, lay-out, elektronische documenten, enz.) zijn van ons. De auteursrechten, octrooirechten en andere intellectuele eigendomsrechten van de software die wij leveren, behoren eveneens toe aan ons. Zonder onze toestemming mag niemand de inhoud van onze diensten gebruiken (inclusief maar niet beperkt tot monitoring, reproductie, verspreiding, weergave, spiegeling, uploaden, downloaden via een robot of spider-programma of apparaat).

  10.2 De geüploade teksten, afbeeldingen, video's, audio's, etc. die worden vrijgegeven bij het gebruik van onze diensten, zijn oorspronkelijk door u gemaakt of wettelijk geautoriseerd. De intellectuele eigendomsrechten op alle inhoud die u via DEPLAY uploadt of plaatst, behoren toe aan u of de oorspronkelijke eigenaar van het auteursrecht.

  10.3 Om u voortdurend te verbeteren en u betere diensten aan te bieden, stemt u ermee in dat de inhoud die u uploadt, publiceert, verzendt of verspreidt (inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, afbeeldingen, audio of muziek, geluid, dialoog in video's en/of audio ) op onze diensten die zijn geautoriseerd voor ons en onze gelieerde ondernemingen, gecontroleerde bedrijven, en we hebben de rechten die wereldwijd, gratis, niet-exclusief, sublicentieerbaar zijn (via meerdere niveaus), inclusief maar niet beperkt tot reproductierechten , informatienetwerktransmissie, aanpassing, compilatie, wijziging, vertaling, afgeleide werken, uitvoeringen en weergave). Het gebruiksbereik omvat, maar is niet beperkt tot, huidige of andere websites, applicaties, producten of eindapparaten enz. U bevestigt hierbij en stemt ermee in dat de toekenning van bovenstaande rechten de volgende rechten en licenties omvat: de inhoud, elke promotie, reclame en/of gerelateerde

  marketing gerelateerd aan DEPLAY en/of het bedrijfsmerk en op andere manieren ontwikkelde content (geheel of gedeeltelijk). Voor alle duidelijkheid: u stemt ermee in dat de autorisatie van de bovenstaande rechten het toegestane gebruik, reproductie, weergave, overdracht van persoonlijke afbeelding, portret, naam, handelsmerk, servicemerk, merk, naam, logo, bedrijfslogo en andere materialen, enz. .
  10.4 U stemt ermee in ons te machtigen om in onze eigen naam op te treden of een professionele derde partij toe te vertrouwen om inbreuk te maken op de intellectuele eigendomsrechten die u uploadt en publiceert, inclusief maar niet beperkt tot: toezicht houden op inbreuken, het verzenden van beschermingsbrieven, het indienen van rechtszaken of voor arbitrage , bemiddeling, verzoening, enz., hebben we het recht om beslissingen te nemen over kwesties op het gebied van rechtenbescherming en deze onafhankelijk uit te voeren
  10.5 We bieden technische ondersteuning voor de ontwikkeling en werking van DEPLAY, en hebben alle rechten binnen de door wet- en regelgeving toegestane reikwijdte op alle gegevens en informatie die worden gegenereerd tijdens de ontwikkeling en werking van onze services..

  11. Vrijwaringen

  11.1 Onze services kunnen worden beïnvloed of verstoord door verschillende factoren, en we kunnen niet garanderen (inclusief maar niet beperkt tot):
  11.1.1 Onze diensten zijn volledig aangepast aan alle wensen van de gebruiker;
  11.1.2 Onze diensten zijn ononderbroken, tijdig, veilig, betrouwbaar of vrij van fouten; alle software, diensten of andere materialen die u van ons verkrijgt, voldoen aan uw verwachtingen;

  11.1.3 Eventuele fouten in onze diensten worden gecorrigeerd.
  11.2 Als er vermoedelijke leningen of andere eigendomsgerelateerde netwerkinformatie, accountwachtwoorden, advertenties of promoties zijn, overweeg dan serieus en neem een oordeel. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de winst, zakelijke reputatie, gegevensverlies of andere materiële of immateriële verliezen die u heeft geleden .
  11.3 Tijdens het gebruik van onze diensten kunt u factoren tegenkomen zoals overmacht (dit betekent objectieve gebeurtenissen die niet kunnen worden voorzien, overwonnen en vermeden), inclusief maar niet beperkt tot natuurrampen (zoals overstromingen, aardbevingen, tyfoons, enz.), acties, oorlogen, stakingen, oproer e.d. Indien zich toch voordoet, zullen wij trachten deze zo spoedig mogelijk tijdig te herstellen, terwijl de schade door overmacht is uitgesloten van aansprakelijkheid in het kader van wet- en regelgeving. 11.4 We verkrijgen het recht om illegale inhoud aan te pakken volgens de overeenkomst. Dit recht vormt geen verplichting of verplichting van ons. We kunnen niet garanderen dat we illegale acties op tijd zullen vinden of dienovereenkomstig zullen behandelen.
  11.5 Over onze diensten bieden wij geen enkele vorm van expliciete of impliciete garanties of voorwaarden, inclusief maar niet beperkt tot commerciële beschikbaarheid, geschiktheid voor specifiek gebruik, enz. U alleen bent verantwoordelijk voor het overeenkomstige risico bij het gebruik van DEPLAY.
  11.6 Deze overeenkomst is bedoeld om de naleving van de nationale wet- en regelgeving te waarborgen, de sociale orde te handhaven en de legitieme rechten en belangen van anderen te beschermen. garandeert niet dat onze oordelen volledig in overeenstemming zijn met die van de gerechtelijke en administratieve organen. Als dat het geval is, draagt u alleen de gevolgen.

  11.7 In ieder geval aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor enige indirecte schade, gevolgschade, bestraffende, incidentele of speciale schade, inclusief het verlies dat u heeft geleden bij het gebruik van onze diensten. Wat de reden ook is, de volledige verantwoordelijkheid die we nemen, overschrijdt nooit de kosten (indien van toepassing) die u ons heeft betaald voor het gebruik van onze diensten tijdens de lidmaatschapsperiode.

  12.Speciale overeenkomsten voor diensten van een enkele partij en diensten van derden

  12.1 Onze diensten bevatten informatie of links naar informatie-inhoud die op verschillende legale manieren door DEPLAY is verkregen, evenals andere afzonderlijke diensten die legaal door ons en/of onze gelieerde ondernemingen worden beheerd. U kunt de hierboven beschreven afzonderlijke services inschakelen en gebruiken in DEPLAY. Voor sommige individuele services moet u mogelijk speciaal voor dit doel opgestelde overeenkomsten accepteren of andere regels die u en de individuele serviceprovider binden, indien nodig worden deze overeenkomsten en regels op een opvallende manier aan u verstrekt wanneer u van plan bent om de bovengenoemde service te gebruiken voor uw beoordeling en toestemming. Zodra u de bovenstaande services gaat gebruiken, wordt aangenomen dat u de beperkingen van de relevante overeenkomsten en regels met betrekking tot de afzonderlijke services accepteert. Als de gebruiksvoorwaarden niet zijn aangegeven, of "permanent", "oneindig" of "onbeperkt", dan gelden de gebruiksvoorwaarden van deze producten of diensten vanaf de datum waarop de gebruiker het product of de dienst begint te gebruiken tot de datum waarop het product of de dienst is offline in DEPLAY.

  12.2 Wanneer u onze diensten gebruikt die door een derde partij op DEPLAY worden aangeboden, moet u naast het naleven van deze overeenkomst en de relevante regels van ons, mogelijk ook akkoord gaan met en voldoen aan de overeenkomst, het privacybeleid en de relevante regels van de derde partij. Als het geschil, verlies of schade veroorzaakt door de software van derden en gerelateerde diensten wordt opgelost door u en de derde partij, wij zijn niet verantwoordelijk voor u en de derde partij.

  13. Gebruiksvoorwaarden voor minderjarigen

  13.1 Als u een minderjarige bent jonger dan 18 jaar, dient u deze overeenkomst zorgvuldig te lezen onder toezicht en begeleiding van de voogd en verifieerbare toestemming te krijgen van uw ouder of wettelijke voogd voordat u onze diensten gebruikt.
  13.2 Wij hechten belang aan de bescherming van persoonlijke informatie onder de 18 jaar, minderjarigen dienen hun bewustzijn van persoonlijke bescherming te versterken en serieus te behandelen bij het invullen van persoonlijke informatie, en onze diensten te gebruiken wanneer hun voogden dit opdragen.
  13.3 Minderjarigen begrijpen dat als u wet- en regelgeving of de inhoud van deze overeenkomst overtreedt, u en uw voogd alle mogelijke wettelijke aansprakelijkheden dragen.
  13.4 Speciale tips voor kleine gebruikers:
  13.4.1 Tieners gebruiken onze diensten onder toezicht van hun voogden, en ze moeten leren internetten binnen een redelijk bereik, zich niet overgeven aan virtueel internet en goede gewoonten hebben bij het surfen op internet.
  13.4.2 Minderjarigen moeten zich houden aan de Nationale Jeugdconventie over de netwerkbeschaving:
  (1) Wees goed in online leren en blader niet door slechte informatie;
  (2) Eerlijk communiceren en anderen niet beledigen;

  (3) Bewustwording van zelfbescherming vergroten en niet nonchalant daten met online vrienden;
  (4) Handhaaf de netwerkbeveiliging zonder de netwerkorde te verstoren;
  (5) Behoud fysieke en mentale gezondheid zonder je over te geven aan virtueel internet. 13.5 Om de privacy rechten van minderjarigen beter te beschermen, moeten we u eraan herinneren voorzichtig te zijn met het plaatsen van inhoud die minder belangrijk materiaal bevat. Eenmaal vrijgegeven, wordt aangenomen dat u ermee instemt dat onze diensten minder belangrijke informatie, portretten, geluiden, enz. weergeven. om de minderjarige inhoud te gebruiken en te verwerken in overeenstemming met deze overeenkomst.

  14.Overig

  14.1 De overeenkomst die tot stand is gekomen, van kracht wordt, wordt uitgevoerd en de betwiste oplossing wordt beheerst door de wetten van Nederland.
  14.2 Deze overeenkomst is ondertekend in Veldhoven, Noord-Brabant, Nederland. Als u vanwege deze overeenkomst geschillen met ons heeft, moeten beide partijen proberen dit op te lossen op respectvolle wijze als dit niet lukt, gaat u ermee akkoord dat de relevante geschillen worden voorgelegd aan de rechtbank in de plaats waar deze overeenkomst is ondertekend om te procederen.

  14.3 Om u beter van dienst te kunnen zijn, zullen onze diensten van tijd tot tijd worden geüpdatet en gewijzigd als gevolg van nationale wet- en regelgeving en beleidsaanpassingen. Als het is bijgewerkt, zullen we een bijgewerkte versie van DEPLAY uitgeven en u op de hoogte stellen van de bijgewerkte inhoud voordat de bijgewerkte voorwaarden van kracht worden, dan kunt u op tijd de nieuwste versie van deze overeenkomst kennen. U kunt ook de nieuwste versie "Algemene voorwaarden" controleren op de pagina met software- instellingen. Als u onze diensten blijft gebruiken, stemt u ermee in de inhoud van deze herziende overeenkomst te accepteren.
  Als u bezwaar heeft tegen de herziende voorwaarden van de overeenkomst, stop dan onmiddellijk met inloggen of gebruik onze diensten. Als u doorgaat met inloggen of het blijft gebruiken, wordt aangenomen dat u de herziende voorwaarden van de overeenkomst hebt erkend en geaccepteerd.
  14.4 De kopjes in deze overeenkomst zijn alleen bedoeld voor het gemak en de leesbaarheid en hebben geen invloed op de betekenis of interpretatie van enige bepaling in deze overeenkomst.
  14.5 We zijn allebei onafhankelijke onderdanen en deze Overeenkomst vormt in geen geval enige vorm van expliciete of impliciete garantie of voorwaarde van onze vertegenwoordiging of belang in de gebruiker, noch vormen de partijen een agent, partnerschap, joint venture of arbeidsrelatie.

  Copyright© 2023 DEPLAY BV

  Alle rechten voorbehouden.

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?

  3 FREE gifts on ALL orders

  plus FREE sample on €0,35 EUR

  Qualified
  0/1 free gifts added
  • 🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
   🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]