DEPLAY Kids Tablet als beste uit de test gekomen bij Top-X.nl – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 22u besteld, is morgen in huis!

Gratis Verzending vanaf 20.-

  DEPLAY Kids Tablet als beste uit de test gekomen bij Top-X.nl

  DEPLAY Beste kindertablet Top-X

  Beste kindertablet: DEPLAY Kids Tablet

  Mooi nieuws!
  Onlangs kregen wij een leuk bericht in onze mailbox. Onze DEPLAY Kids Tablet is namelijk als beste uit de test gekomen op vergelijkingswebsite Top-x.nl. Een mooie waardering voor ons werk waar we natuurlijk enorm trots op zijn.

  Over de beste kindertablet test

  In deze kindertablet test van Top-X zijn verschillende tablets voor kinderen met elkaar vergeleken op een aantal criteria. Zo is er gekeken naar het gebruiksgemak, de functionaliteiten en de prijs / kwaliteit. Ook is er rekening gehouden met de ervaringen van andere consumenten. 

  In totaal zijn er meer dan 15 verschillende kindertablets met elkaar vergeleken waarbij onze tablet als nummer 1 uit de test is gekomen.


  Top-X.nl schrijft het volgende over onze kindertablet:

  “Zoals bij elke wedstrijd kan er maar een de beste zijn: op het gebied van kindertablets is dat wat ons betreft de DEPLAY Kids Tablet. Geen enkele tablet voor kinderen kwam zo goed uit onze test als dit model.

  Met de DEPLAY Kids Tablet haal je een zeer toegankelijke en goed geprijsde kindertablet in huis. Zoals je waarschijnlijk al had verwacht is deze tablet speciaal gemaakt voor kinderen. De tablet laat dan ook niets te wensen over.

   

  Over Top-X.nl

  Top-X.nl is een van de grotere vergelijkingswebsites van Nederland. Momenteel bereiken zij maandelijks zo’n 350.000 consumenten. Op Top-X vind je meer dan 1000 verschillende productvergelijkingen.

  Deze productvergelijking worden gemaakt op basis van een testmethode waarbij wordt gekeken naar verschillende functionaliteiten van het product, online populariteit en ervaringen van andere consumenten.

   

  laat een reactie achter

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  15.000+ Tevreden klanten

  Ben jij de volgende?

  Voor 22u besteld, morgen in huis!

  België mogelijk + 1 dag.

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  Bel ons op +316 5880 4136

  Appen mag ook ;)