Donatie van €3.590,- aan KiKa – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 22u besteld, is morgen in huis!

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Donatie van €3.590,- aan KiKa

  DEPLAY x KiKa 2022

  DEPLAY doneert recordbedrag aan KiKa

  Afgelopen week was het weer tijd voor een bezoekje aan KiKa. DEPLAY is namelijk trots ambassadeur van KiKa waarbij het afgelopen jaar via leuke reviews (van geweldige klanten) in staat was om maar liefst een recordbedrag op te halen. €3.590,- naar het goede doel!

  Dit bedrag kan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) mooi gebruiken met de strijd tegen, en onderzoek naar kinderkanker. Wij als DEPLAY zijn super trots dat we dit met een klein team en geweldige klanten hier een steentje aan kunnen bijdragen.

  Bij deze willen wij vanuit DEPLAY graag alle klanten (en speciaal degene die een review hebben achtergelaten) enorm bedanken voor afgelopen jaar. 

  Dat we in 2023 niet alleen heel veel kids spelenderwijs mogen ontwikkelen, maar ook weer een mooi bedrag aan KiKa mogen schenken!

   

  Over KiKa:
  Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. KiKa's doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

  laat een reactie achter

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  15.000+ Tevreden klanten

  Ben jij de volgende?

  Voor 22u besteld, morgen in huis!

  België mogelijk + 1 dag.

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  Bel ons op +316 5880 4136

  Appen mag ook ;)