Meditation Moments op de DEPLAY Kids Tablet – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Achteraf betalen mogelijk!

Voor 22u besteld, is morgen in huis! (Belgi√ę: +1 dag)

Gratis Verzending

  NEW: Meditation Moments op de DEPLAY Kids Tablet

  DEPLAY Kids Tablet Meditation Moments

  Speciaal voor alle gebruikers van de DEPLAY Kids Tablet (PRO) hebben we leuk nieuws vandaag: Meditation Moments is per direct beschikbaar om te downloaden en DEPLAY mag aan alle gebruikers een exclusief 30 dagen proefabonnement cadeau geven. 

  De populairste meditatie en mindfulness app van Nederland heeft al meer dan 1 miljoen mensen geholpen om tot rust te komen, minder stress te ervaren en beter te slapen. DEPLAY (Developing & Play) deelt deze boodschap natuurlijk ook en wil hier een steentje aan bijdragen. 

  Daarom zullen vanaf nu alle nieuw geproduceerde DEPLAY Kids Tablets al standaard de Meditation Moments app bevatten, en kan jouw kleine, maar ook zeker jij als ouder per direct gebruik maken van de meditatie app.


  Kids Modus
  De Meditation Moments app is zeker niet alleen voor de papa's & mama's. Met 19 speciale kindermeditaties (ingesproken door Michael Pilarczyk en gezinstherapeut/kinderyogadocent Marieke van Ginneken) heeft de app ook een speciale functie voor de kids. Daarnaast beschikt de app ook over 7 Lullaby slaapliedjes. Lekker ontspannen de dag afsluiten dus!

  Waarom mediteren?
  Wellicht zal je als ouder denken: ''Waarom mediteren?'' 
  In het hedendaagse, drukke leven vol met prikkels en afleidingen kan mediteren enorm goed helpen om meer tot rust te komen. Daarnaast kunnen de meditaties eraan bijdragen dat je kind meer zelfvertrouwen opbouwt en beter kan omgaan met zijn/haar emoties. 

   

  Wat als ik nu al een DEPLAY Kids Tablet heb?
  De Meditation Moments app is niet alleen voor nieuwe gebruikers, ook iedereen die nu al een DEPLAY Kids Tablet heeft, krijgt van ons een speciale mail met exclusieve 30 dagen toegang tot de volledige app. Zo hebben jij en je kleine een maand lang de tijd om de volledige app geheel gratis uit te proberen. Houd je mail goed in de gaten!

  Over Meditation Moments
  Meditation Moments is in 2018 opgericht door 5 co-founders en is in de afgelopen 5 jaar inmiddels uitgegroeid tot dé Meditatie app van Nederland. Met ingesproken meditaties door o.a. Michael Pilarczyk en Fajah Lourens heeft de app al meer dan 1 miljoen mensen geholpen om meer tot rust te komen. Daarnaast beschikt de app over de populaire luisterboeken en audioprogramma's van Michael Pilarczyk en zijn sinds kort ook Yoga & Flow Sessies van Cindy Pilarczyk - Koeman inbegrepen. 

  Meer weten?ÔĽŅ
  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen omtrent DEPLAY en/of Meditation Moments? Abonneer je dan op de nieuwsbrief helemaal onderaan deze pagina. 

  laat een reactie achter

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  15.000+ Tevreden klanten

  Ben jij de volgende?

  Voor 22:00 besteld, is morgen gratis in huis!

  Belgi√ę mogelijk + 1 dag.

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  Bel ons op +316 5880 4136

  Appen mag ook ;)