DEPLAY en Blokker slaan de handen ineen met online samenwerking – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  DEPLAY en Blokker slaan de handen ineen met online samenwerking

  DEPLAY Blokker

  Bij DEPLAY hebben we altijd geloofd in de kracht van educatief speelgoed om kinderen te helpen groeien en bloeien. Dat is de reden waarom we er elke dag naar streven om de meest innovatieve en boeiende producten te ontwikkelen voor de jonge ontdekkers van vandaag. We zijn dan ook verheugd om ons laatste spannende nieuws met jullie te delen: DEPLAY is nu beschikbaar bij Blokker.nl!

  Dit is een mijlpaal in ons verhaal, een nieuwe samenwerking die ons in staat stelt om onze missie verder te verspreiden - om kinderen te inspireren om te leren, te ontdekken en te groeien door middel van spel.


  De Kracht van Educatief Spel
  Sinds onze oprichting hebben we ons gericht op educatief speelgoed dat kinderen enthousiast maakt over leren. We geloven dat de beste manier om kennis en vaardigheden te verwerven is door plezier te hebben, en dat is wat DEPLAY-producten beloven.

  Met onze educatieve kindertablets en KidsWatches willen we kinderen voorzien van hulpmiddelen waarmee ze de wereld om hen heen kunnen verkennen, vragen kunnen stellen, creatief kunnen zijn en zelfs hun reken- en taalvaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Met de nieuwe beschikbaarheid van DEPLAY bij Blokker hopen we deze filosofie naar nog meer gezinnen te brengen.

  Samen Sterk voor de Toekomst
  De samenwerking met Blokker is een bewijs van ons voortdurende streven naar groei en impact. Het is een kans om onze producten toegankelijk te maken voor meer kinderen en ouders, en om de DEPLAY-gemeenschap verder uit te breiden.

  We zijn trots op de erkenning die we hebben ontvangen van bekende namen in de retailbranche. Het is een teken dat ons werk om hoogwaardige educatieve speelgoedproducten te ontwikkelen niet onopgemerkt blijft, en we zijn dankbaar voor het vertrouwen van Blokker in ons merk.

  Doe Mee aan het Avontuur
  Dit is nog maar het begin van ons avontuur. We nodigen jullie uit om met ons mee te gaan op deze reis om kinderen te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Bezoek Blokker.nl en ontdek ons assortiment educatieve kindertablets en KidsWatches die nu beschikbaar zijn.

  Bedankt aan onze DEPLAY-gemeenschap voor jullie voortdurende steun en vertrouwen. We kunnen niet wachten om samen met Blokker nog meer kinderen de kans te geven om te leren, te ontdekken en te groeien door middel van spel.

  Laten we samen de toekomst van leren vormgeven!

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?

  3 FREE gifts on ALL orders

  plus FREE sample on €0,35 EUR

  Qualified
  0/1 free gifts added
  • 🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
   🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]