Ontdek de Nieuwe DEPLAY Kids Tablet SMART: Slimmer en krachtiger dan O – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

    Ontdek de Nieuwe DEPLAY Kids Tablet SMART: Slimmer en krachtiger dan Ooit!

    Nieuw DEPLAY Kids Tablet SMART

    Bij DEPLAY draait alles om het inspireren en ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen door middel van educatief speelgoed. En we hebben geweldig nieuws om met onze DEPLAY-familie te delen - onze nieuwste aanwinst, de DEPLAY Kids Tablet SMART (8 inch), is gearriveerd en klaar om te schitteren!

    Met een scherp en helder scherm, verbeterd werkgeheugen en de nieuwste Android 13-software, is de DEPLAY Kids Tablet SMART ontworpen om kinderen tussen de 2 en 8 jaar uit te dagen, te vermaken en te inspireren. We zijn trots om deze nieuwe toevoeging aan onze DEPLAY-productfamilie te presenteren, en hier is waarom je er enthousiast over zou moeten zijn:

    Kracht en Snelheid voor Leerplezier
    Als opvolger van onze populaire DEPLAY Kids Tablet LITE (7 inch), is de SMART een krachtigere en snellere versie met een groter en scherper scherm. Het 4GB werkgeheugen zorgt voor soepele prestaties, terwijl de Android 13-software een veilige en actuele omgeving biedt voor educatief spel en leren.

    Batterijduur voor Uren van Vermaak
    Met een verbeterde batterij die tot 5 uur continu gebruik ondersteunt, is de SMART ideaal voor lange reizen, schoolwerk of gewoon een dag vol plezier. Laat je kinderen genieten van hun favoriete apps en inhoud zonder zorgen te maken over een lege batterij.

    Inclusieve Accessoires voor Meerwaarde
    Bij DEPLAY gaan we verder dan alleen de tablet. De DEPLAY Kids Tablet SMART wordt geleverd met een stevige beschermhoes, een veiligheids keycord en een HD bluelight blocking screenprotector om de ogen van je kleintjes te beschermen. Bovendien is er een touchscreen pen inbegrepen voor creatief spel en tekenplezier.

    Ouderlijk Toezicht en Kindvriendelijke Apps
    Met onze exclusieve DEPLAY Kids Modus App heb je volledige controle over welke apps je kinderen kunnen gebruiken en hoelang ze spelen. En geen zorgen, we hebben populaire kinderapps (NL als ENG)Ā al voorgeĆÆnstalleerd, zodat ze meteen aan de slag kunnen zonder ingewikkelde installaties.

    Duurzaam en Stootbestendig
    Kinderen kunnen onvoorspelbaar zijn, en daarom hebben we de SMART stootbestendig en duurzaam ontworpen. Laat ze hun avonturen beleven, wetende dat deze tablet tegen een stootje kan!Ā 
    Maar besefĀ wel dat een glas glas blijft ;).

    Veilig voor de Ogen
    We begrijpen hoe belangrijk de gezondheid van de ogen van je kind is. Daarom hebben we een speciale HD bluelight blocking screenprotector toegevoegd om hun ogen te beschermen terwijl ze genieten van hun speeltijd.

    De nieuwe SMART: nu al onwijs populair!
    De DEPLAY Kids Tablet SMART is nu beschikbaar en klaar om te spelen, leren en ontdekken. Maar wees snel, want de vraag is hoog en de voorraad beperkt! Met meer dan 300 verkochte stuksĀ in slechts een paar weken, is de SMART een enorm succes geworden.

    Heb je nog vragen of twijfels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte tablet voor jouw kind.

    De DEPLAY Kids Tablet SMART is niet zomaar een tablet; het is een partner in het stimuleren van de ontwikkeling van je kind en het creƫren van eindeloze avonturen en sprankelende ontdekkingen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij om deze nieuwe toevoeging aan de DEPLAY-familie te verwelkomen.

    To be continued... šŸš€


    Omdat jij deze blog helemaal tot het einde gelezen (of gescand) hebt, heb jij een exclusieve 10% kortingscode op de nieuwe 8'' SMART gewonnen!

    ļ»æGebruik SMARTBLOG voor 10% korting op de nieuwe SMART! >>

    (LET OP: deze kortingscode is slechts 10x geldig. Hierna verloopt deze code).

    Laat een reactie achter:

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    De populairste Kindertablet

    500+ Reviews

    Vanndaag besteld, morgen in huis!

    (BE + 1 dag)

    100% SSL Beveiligde Betaling

    Maak je geen zorgen!

    25.000+ Blije families

    Worden jullie de volgende?

    3 FREE gifts on ALL orders

    plus FREE sample on ā‚¬0,35 EUR

    Qualified
    0/1 free gifts added
    • šŸŽGratis Cadeautje: tot ā‚¬95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
      šŸŽGratis Cadeautje: tot ā‚¬95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]