DEPLAY vergroot impact met MediaMarkt samenwerking – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  DEPLAY vergroot impact met MediaMarkt samenwerking

  DEPLAY MediaMarkt
  Bij DEPLAY hebben we altijd gestreefd naar groei en impact. We geloven dat educatief speelgoed en technologie een krachtige combinatie vormen om kinderen te helpen groeien, leren en ontdekken. Onze missie is om de persoonlijke ontwikkeling van de nieuwe generatie te bevorderen, en we zijn vastbesloten om dat doel te bereiken.

  We zijn dan ook verheugd om onze nieuwste mijlpaal aan te kondigen: een B2B-samenwerking met niemand minder dan MediaMarkt! Deze samenwerking is een erkenning van ons werk tot nu toe en opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden om onze producten aan nog meer gezinnen te leveren.

  DEPLAY KidsWatches en Kindertablets bij MediaMarkt
  Onze DEPLAY KidsWatches en kindertablets hebben een speciaal plekje veroverd in het hart van duizenden gezinnen. Ze combineren plezier met leren en helpen kinderen zich te ontwikkelen op een manier die bij de moderne wereld past. En nu zijn ze online verkrijgbaar bij MediaMarkt!

  Dit partnerschap met een van de grootste elektronicaretailers in Europa opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden en vergroot onze impact. Het betekent dat nog meer ouders en kinderen toegang hebben tot hoogwaardige, educatieve producten die speciaal zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

  Onze Missie Gaat Door
  Bij DEPLAY zijn we niet alleen trots op wat we hebben bereikt, maar ook enthousiast over wat de toekomst brengt. Deze samenwerking met MediaMarkt is een bevestiging van ons streven om educatief speelgoed en technologie beschikbaar te maken voor iedereen.

  We willen onze DEPLAY-community bedanken voor jullie onvermoeibare steun. Samen zullen we blijven werken aan het versterken van de persoonlijke ontwikkeling van de nieuwe generatie. Want in een wereld die voortdurend verandert, is leren en groeien belangrijker dan ooit.

  Dus blijf ons volgen, want dit is slechts het begin van een opwindende reis vol avontuur, groei en ontdekking. Samen maken we het verschil.

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?