Krijg controle over de schermtijd van je kind door een kidsproof table – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Krijg controle over de schermtijd van je kind door een kidsproof tablet met parent control!

  DEPLAY Kidsproof Tablet Parentcontrol

  Het is een bekend probleem: je kind wil de hele dag op je tablet of telefoon zitten. Het is moeilijk om daar grip op te krijgen, vooral als je zelf ook druk bent. Gelukkig zijn er tegenwoordig kidsproof tabletten met parental control, waardoor je gemakkelijk de schermtijd van je kind kunt beheren en controleren. In deze blog lees je alles over deze handige tablets, speciaal gemaakt voor kinderen.

  Wat is een kidsproof tablet met parent control?
  Een kidsproof tablet is een speciaal ontworpen tablet voor kinderen, die vaak is uitgerust met extra stevige behuizing (beschermhoes), een kindvriendelijke interface en educatieve apps speciaal voor kinderen. Parent control is een functie die het mogelijk maakt voor ouders om het apparaat te beheren en te controleren, zodat je kind veilig kan blijven leren en spelen. Met parent control kun je bijvoorbeeld bepalen welke apps je kind mag gebruiken en hoe lang, maar ook de toegang tot bepaalde websites en content beperken.

  De voordelen van een kidsproof tablet met parent control
  Een kidsproof tablet met parent control biedt verschillende voordelen voor jou en je kind. Hieronder hebben we er een paar op een rijtje gezet:

  • Controle over de schermtijd: je kunt precies zien hoe lang je kind op de tablet zit en dit gemakkelijk beheren.
  • Veilig online: je kunt bepaalde websites en content blokkeren, zodat je kind enkel apps of programma’s te zien krijgt die geschikt zijn voor zijn of haar leeftijd.
  • Geschikt voor educatieve doeleinden: je kunt educatieve apps downloaden en bepalen welke apps je kind wel of niet mag gebruiken. Niet alleen leuk, maar vooral ook leerzaam!
  • Kindvriendelijk: kidsproof tablets hebben vaak een extra stevige behuizing en zijn speciaal ontworpen voor kinderen, waardoor ze veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

  DEPLAY kidsproof tabletten met parental control
  DEPLAY is een jong en ambitieus merk dat zich specifiek richt op het ontwerpen van kidsproof tabletten met parent control. De kindertablets van DEPLAY zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende gebruikerservaring voor zowel ouder als kind. DEPLAY tablets zijn gemakkelijk in gebruik en bieden de mogelijkheid om bepaalde content en apps te beheren en te controleren.


  Conclusie
  Een kidsproof tablet met parent control is de perfecte oplossing als je grip wilt krijgen op de schermtijd van je kind en hem of haar wilt beschermen tegen de gevaren van het internet. DEPLAY is een geweldig merk om in de gaten te houden als je op zoek bent naar een kidsproof tablet met parental control. Met de DEPLAY Kids Tablets weet je zeker dat je een veilige en gebruiksvriendelijke optie in huis haalt!

  Klik hier voor de populaire DEPLAY Kids Tablet >>

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?