DEPLAY doneert €1.120,- aan KiKa – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  DEPLAY doneert €1.120,- aan KiKa

  DEPLAY X KIKA

  DEPLAY x KiKa 2021 Actie


  Sommige van jullie wisten het al...

  En als je DEPLAY op Instagram volgt, dan heb je de afgelopen decembermaand ook al verschillende stories voorbij zien komen...

  DEPLAY steunt namelijk KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Naast een bedrag bij iedere bestelling, doneren wij daarnaast nog €5,- per geplaatste review. 

  Zo zijn wij afgelopen december naar het hoofdkantoor van KiKa afgereisd om daar een mooie cheque te overhandigen.

  Mede dankzij alle bestellingen en hard werk maar vooral dankzij de bereidheid van veel klanten om een review achter te laten, hebben wij in december een cheque van €1.120,- mogen overhandigen aan KiKa!

  KiKa kan dit bedrag mooi gebruiken om de strijd tegen Kinder Kanker tegen te gaan. En wij als DEPLAY zijn enorm trots en blij dat we hier een klein steentje aan hebben kunnen bijdragen. Maar nog belangrijker, we zijn super dankbaar dat jij als klant hier het afgelopen jaar aan bij hebt gedragen!

  Wij met een klein en hecht team van DEPLAY doen ons best om iedere dag een zo goed mogelijke service te bieden en zoveel mogelijk families blij te maken met leuk en leerzaam speelgoed.

  Door middel van productreviews (via o.a. Bol, Webwinkel Keur en Trustpilot) geef je als klant niet alleen anderen een beter betrouwbaar beeld van DEPLAY, maar kunnen wij als klein team ook groeien om zo nog veel meer gezinnen blij te maken met  o.a. Kids Tablets, KidsWatches en ander Educatief Speelgoed. 

  Door het achterlaten van een review help je dus niet alleen ons als DEPLAY, maar maak je KiKa ook enorm blij. 

  Uiteraard blijven wij doorgaan met het sponsoren van KiKa. Niet alleen bij bestellingen, maar vooral dus ook bij reviews. 

  Wil jij dus niet alleen ons helpen, maar ook KiKa helpen met de strijd tegen kinderkanker en heb je een DEPLAY product?


  Plaats dan hier je review >>


  Steffie van KiKa en Luuk van DEPLAY
  Foto: Steffie van KiKa en Luuk van DEPLAY

  Over KiKa:
  Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. KiKa's doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?