Hoe Baby Nora zichzelf ontwikkelt met educatief speelgoed van DEPLAY – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Hoe Baby Nora zichzelf ontwikkelt met educatief speelgoed van DEPLAY

  Nora met de DEPLAY Muziek Drum

  Eerder heb je in de DEPLAY Blog kunnen lezen hoe Cato (4 jaar) aan het leren is met de DEPLAY Kids Tablet. Nu is het tijd voor een nieuwe blog: De ontdekkingstocht van Baby Nora (10 maanden) met educatief speelgoed van DEPLAY.

  In dit artikel lees je een gastblog van moeder Elsa die omschrijft hoe haar kleine zich vermaakt met:
  - DEPLAY Muziek Drum
  - DEPLAY Muziek Piano
  - DEPLAY Activiteiten Kubus

  Welke denk je dat het beste bevalt?

  Lees het snel in de blog van Elsa:

  Nora met de DEPLAY Muziek Drum

  Voor Nora vind ik het leuk en belangrijk dat zij spelenderwijs kan leren. Ze zit volop in ontwikkeling en het is leuk om te zien dat ze ook in spel steeds beter wordt. Toen ik op zoek ging voor haar naar geschikt speelgoed kwam ik bij DEPLAY uit. DEPLAY staat voor Developing & Play en is opgericht om baby’s, peuters en kinderen op een zo leuk mogelijke manier te vermaken en te laten ontwikkelen in hun jongste jaren.

  Zo stimuleren ze de groei en ontwikkeling met leuk, maar vooral ook leerzaam speelgoed. Zij geloven namelijk enorm veel in zelfontwikkeling op een plezierige manier. Wat ik daarnaast nog heel mooi vind is dat DEPLAY KiKa steunt met de strijd tegen kinderkanker.

  In de afgelopen tijd heeft Nora kennisgemaakt met drie producten van DEPLAY: de muziekdrum, de muziekpiano en de activiteiten kubus. Alle drie zijn op hun eigen manier fantastisch. De producten worden geleverd inclusief batterijen en daar ben ik zelf erg fan van. Zo kan Nora direct spelen als het product uit de doos wordt getoverd.

  De muziekdrum kan aan de boven- en onderkant gebruikt worden als drum en heeft ook een rolfunctie. Er zitten 12 songs in de drum en 16 melodieën. Wij worden dagelijks nog verrast door nieuwe liedjes. ‘Hey, deze kenden we nog niet.’ Door een knop te gebruiken schakel je over naar verschillende ‘onderdelen’; cijfers, kleuren, vormen, drum, piano etc. Aan de zijkant zitten ook knoppen waar verschillende songs en melodieën uitkomen. Het volume kan in twee standen worden gezet, dat kan af en toe prettig zijn voor de ouders ;).

  Wat ik het leukst vind aan de muziekpiano is dat alle figuurtjes gaan bewegen zodra er muziek gemaakt wordt. Beertjes gaan draaien, dansende poppetjes etc. Dit motiveert Nora om de toetsen vaker en langer in te drukken. Dan blijft alles draaien.

  De activiteitenkubus is mijn persoonlijke favoriet. Er zit zoveel op! De kubus kan helemaal uit elkaar, waardoor er ook erg leuk mee gebouwd kan worden. Een dansende leeuw speelt de leukste muziek d.m.v. de pianotoetsen, er zit een blokkenstoof in inclusief blokjes van verschillende vormen. Deze blokjes krijg je weer te pakken door het deurtje van het slot te halen en deze open te doen. En zo kan je nog wel even door op ontdekking met deze kubus.

  De conclusie is denk ik duidelijk, met speelgoed van DEPLAY zit je gewoon altijd goed. Er zitten leuke muziekjes in, veel opties, leuke kleuren en ik merk dat Nora ervan leert. Zij blij, wij blij!

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?