Zomervakantie! Zo gebruik je de DEPLAY Kindertablet op reis. – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

    Zomervakantie! Zo gebruik je de DEPLAY Kindertablet op reis.

    Zomervakantie! Zo gebruik je de DEPLAY Kindertablet op reis.

    De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor avontuur en ontspanning! Als ouder wil je ervoor zorgen dat je kinderen zich vermaken tijdens lange autoritten en rustige momenten op vakantie. Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor eindeloos entertainment: de DEPLAY Kids Tablet en de handige Autohouder. In deze blog ontdek je hoe deze geweldige gadgets jouw zomervakantie nog leuker kunnen maken!

    Neem de reiservaring naar een hoger niveau met de DEPLAY Kids Tablet:
    De DEPLAY Kids Tablet is de droom van elk kind! Het is speciaal ontworpen voor jullie kleintjes en biedt een veilige en interactieve omgeving. Met een helder en kleurrijk scherm worden ze ondergedompeld in een wereld vol plezier en leren. Ze kunnen genieten van educatieve apps, spannende spelletjes en zelfs films! Zo worden die lange autoritten opeens een stuk leuker.

    NIEUW: De DEPLAY Kids Tablet Autohouder:
    Geen wiebelende tablets of stijve nekjes meer tijdens het rijden! Met de DEPLAY Kids Tablet Autohouder blijft de tablet soepel op zijn plaats terwijl jullie op avontuur gaan. Bevestig de autohouder eenvoudig aan de hoofdsteun en je kinderen kunnen comfortabel genieten van hun favoriete content. Of het nu gaat om films, spelletjes of educatieve apps, alles kan veilig worden gebruikt in de auto. Zo blijft iedereen happy tijdens de rit!


    Eindeloze mogelijkheden voor vakantieplezier:
    Met de DEPLAY Kids Tablet hebben kinderen een wereld vol plezier binnen handbereik. Ze kunnen nieuwe dingen leren, puzzels oplossen, tekenen en nog veel meer! Of jullie nu op het strand, in een restaurant of in de hotelkamer zijn, de DEPLAY Kids Tablet zorgt voor urenlang vermaak. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze genieten van de zomerse vibes.


    Beperk schermtijd en stimuleer andere activiteiten:
    Hoewel de DEPLAY Kids Tablet geweldig is, is het belangrijk om de schermtijd van je kinderen in de gaten te houden. Moedig ze aan om ook andere leuke activiteiten te ondernemen, zoals buiten spelen, boeken lezen of samen iets creatiefs doen. De DEPLAY Kids Tablet is een geweldige aanvulling op de vakantie-ervaring, maar het is belangrijk om een gezonde balans te vinden tussen schermgebruik en andere activiteiten.

    DEPLAY Kids Tablet op Reis in het vliegtuig

    Zowel voor de auto als het vliegtuig!
    Wist je dat je de DEPLAY kindertablet ook in het vliegtuig kunt gebruiken? De kindertablet is namelijk ook offline zonder internet te gebruiken. Hoewel sommige apps wel internet nodig hebben, zijn er talloze apps en spelletjes die je offline kunt spelen. Download voor de zekerheid de populairste kinderfilms op Netflix en verzeker je van een soepele vlucht die letterlijk voorbij vliegt! De DEPLAY Kids Tablet is prima te gebruiken in vliegtuigstand.

    Maak je zomervakantie extra speciaal met de DEPLAY Kids Tablet en Autohouder!
    Deze geweldige gadgets zorgen voor eindeloos entertainment en maken lange autoritten (of vluchten) een stuk leuker. Met de DEPLAY Kids Tablet kunnen kinderen leren, spelen en hun verbeelding de vrije loop laten. De Autohouder zorgt ervoor dat de tablet
    veilig op zijn plek blijft tijdens het avontuur. Vergeet niet om ook andere activiteiten te stimuleren en de schermtijd te beperken.Ā 

    Geniet van een onvergetelijke zomervakantie vol plezier en avontuur met DEPLAY!

    Laat een reactie achter:

    Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

    3 FREE gifts on ALL orders

    plus FREE sample on ā‚¬0,35 EUR

    Qualified
    0/1 free gifts added
    • šŸŽGratis Cadeautje: tot ā‚¬95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
      šŸŽGratis Cadeautje: tot ā‚¬95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]