🔔 Belangrijke info DEPLAY Kids Tablet PRO – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 22u besteld, is morgen in huis!

Gratis Verzending vanaf 20.-

  🔔 Belangrijke info DEPLAY Kids Tablet PRO

  Gefeliciteerd! Je hebt de DEPLAY Kids Tablet PRO bemachtigd!

  Hoewel de DEPLAY Kids Tablet PRO direct klaar is voor gebruik en bij de meeste mensen geen vragen oproept, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je een vraag of probleem hebt. 

  Vragen?

  Je kunt de vragen altijd stellen aan Neomie via : support@deplay.nl

  Tip: Sinds kort kun je ons ook bellen of appen, wel zo makkelijk !

   

  Lees hier meer over de aangeraden schermtijd per leeftijd >>

   

  Klik hier voor de Kids Tablet PRO handleiding >> 

  DEPLAY Kids Tablet PRO Handleiding

  Het is belangrijk dat je de volgende tips vast doorleest voordat je de DEPLAY Kids Tablet PRO cadeau geeft aan je kleintje:

  • Op de DEPLAY Kids Tablet PRO hebben we alvast een aantal leuke apps geïnstalleerd, hierdoor is deze meteen klaar voor gebruik! De belangrijkste app voor jou als ouder is misschien wel de Iwawa Kids Modus app. Dit is een beveiligde omgeving met enkel kinder apps erin. Deze kun je bovendien helemaal zelf samenstellen en vormgeven!

  • We raden aan om ten alle tijden de extra meegeleverde DEPLAY beschermhoes te gebruiken. Deze is stevig, zacht en kan tegen een stootje. Tevens kun je de beschermhoes in 2 verschillende standen rechtop zetten zodat je deze ook handsfree kunt gebruiken!

   LET OP: Het kapot laten vallen van de Kids Tablet PRO valt niet in de garantie, ondanks dat vinden we het wel erg vervelend en denken we graag mee aan een oplossing. Zie de garantievoorwaarden onderaan dit artikel voor meer info.

  • Door de beschermhoes kun je dus van een afstandje de favoriete shows van je kindje (of natuurlijk van jezelf) bekijken, echter raden we hierbij aan om er recht voor te zitten. Vanaf een schuine invalshoek wordt het scherm namelijk wat donkerder.

  • In de verpakking hebben wij een HD Screenprotector meegeleverd. Deze is extra handig om de tablet te beschermen tegen krasjes en onzuiverheden. De Screenprotector kun je er zelf opplakken maar als je er niet zeker van bent dat dit recht en strak lukt (zonder bv. bubbeltjes) dan kun je het beste naar een specialist gaan (zoals een telefoon- of elektronicazaak). 

  • Met een krachtige accu van ruim 6000 mAh is de DEPLAY Kids Tablet PRO de beste Kindertablet op de markt, met een volle accu kun je dan ook ruim 5,5 uur op volle helderheid film kijken. In verband met schermtijd raden we (zeker jonge kinderen) niet aan om zo lang de tablet te gebruiken. Binnenkort krijg je een uitgebreid mailtje over de ideale schermtijd per leeftijdsgroep.

  • Om de batterijduur te optimaliseren, raden wij aan om buiten het gebruik van de Kids Tablet om de WiFi (of zelfs de hele Tablet) uit te schakelen. Omdat dit een elektronisch apparaat is, loopt deze namelijk langzaam leeg. Hiermee voorkom je dus een lege tablet net als je deze wilt gebruiken ;).

   Belangrijke info over een goed batterijgebruik, vind je hieronder.

  Belangrijke informatie over de batterij:

  Met een 6000 mAh batterij heeft de DEPLAY Kids Tablet PRO de grootst mogelijk accucapaciteit voor een Kids Tablet. Bij een volle batterij waar op goede wijze mee om wordt gegaan, kan de DEPLAY Kids Tablet PRO 5,5 uur achter elkaar gebruikt worden om bijvoorbeeld film te kijken. 

  Door een verkeerd gebruik, of door bijvoorbeeld het beeldscherm continu op volle helderheid te gebruiken, kan het voorkomen dat de DEPLAY Kids Tablet PRO eerder moet worden opgeladen.

  Echter is de DEPLAY Kids Tablet PRO vooral bedoeld (en het meest geschikt) voor jonge kinderen tussen de 2 en 14 jaar. Hierbij raden wij ook aan om niet langer dan 15-30 minuten per keer de Kids Tablet te gebruiken. 

  Daarnaast is het goed om te beseffen dat de DEPLAY Kids Tablet PRO dus ook echt voor kids bedoeld is, en dus niet vergeleken moet worden met de specificaties van bijvoorbeeld een Apple iPad (die ook qua prijs een heel andere doelgroep aanspreekt).

  De Kids Tablet van DEPLAY heeft een 10 inch beeldscherm en met een batterijcapaciteit van 6000 mAh is dit ook de sterkst mogelijke batterij die in een 10 inch tablet past.

  Ondanks dat is het een feit dat alle batterijen in de loop der tijd verslechteren. Dit betekent dat ze steeds minder in staat zijn om dezelfde hoeveelheid stroom vast te houden. Om de batterij gezond te houden en 100% te laten presteren zoals het hoort, volgen hier 7 tips:

  7 Tips voor een langere batterijduur:

  1. Zorg ervoor dat de batterij niet onder de 10% komt

  Voorkom dat de batterij onder de 10% komt, laad hem tussen 10% en 100% op een koele en goed geventileerde plaats op om hitte en spanning te voorkomen.

  1. Laad de Kids Tablet niet op in de nacht en ontkoppel deze direct op 99/100%

  Vermijd het 's nachts opladen van de Kids Tablet en ontkoppel de lader op tijd zodat deze na de 99/100% niet doorgaat met opladen. Als je de oplader te lang in de tablet laat zitten, kan dit schade veroorzaken aan de accu. 

  1. Opladen met meegeleverde oplader en kabel

  Vermijd het gebruik van de snellaad technologieën door deze hoge spanning kan het schade aan de batterij aanbrengen. Gebruik dus enkel de meegeleverde oplaadkabel van de DEPLAY Kids Tablet.

  1. Schakel WiFi en Bluetooth uit als deze functies niet gebruikt worden

  Voor sommige apps zijn bovenstaande functies nodig, maar als het kan, laat deze dan uit om de batterij te sparen. Als de Kids Tablet niet gebruikt wordt, zet deze 2 functies dan sowieso uit.

  1. Beheer de locatieservices

  Bij het (voor het eerst) opstarten van de app krijg je vaak een melding over het gebruik van locatieservices aan de apps. Geef deze apps alleen toegang tot locatieservices als het echt nodig is en als ze de app gebruiken. Geef de apps geen toestemming voor het gebruiken van de locatie als de app niet gebruikt wordt.

  1. Houd die helderheid laag

  Zet de helderheid op de laagste, maar nog steeds leesbare instelling

  1. Sluit apps als ze niet gebruikt worden

  Stelregel: Als een app langer dan 30 minuten niet gebruikt wordt sluit deze dan. We raden aan om je kind (afhankelijk van de leeftijd) niet langer dan 15-30 minuten per keer de Kids Tablet te gebruiken. Als je weet dat je kind na het spelen de tablet niet snel weer erbij pakt, sluit dan alle apps. Mocht je kind toch weer snel (binnen 30 min.) de DEPLAY Kids Tablet PRO erbij pakken, dan kun je de apps open laten staan omdat het opstarten van de apps veel batterijvermogen kost.

  Apps sluiten:

   1. Ga naar het home scherm (dit herken je aan de DEPLAY achtergrond).
   2. Druk in de onderste balk op op het vierkantje rechts. 
   3. Houd je vinger ingedrukt op de app die je wilt sluiten en sleep deze naar boven.
   4. De app die je naar boven hebt gesleept is nu gesloten.

   

  Overige vragen:

  Ik heb problemen met de Squla App, wat is er aan de hand?
  Heel vervelend! We hebben dit probleem onlangs geconstateerd, nu blijkt dit een fout te zijn die ligt bij Squla. De DEPLAY Kids Tablet PRO (maar ook andere tablets) kunnen deze app (vooralsnog) helaas niet gebruiken. 

   

  Wacht nog even!

  Hopelijk was bovenstaande informatie nuttig voor je. We hopen dat jullie nog jarenlang plezier hebben met zowel de Kids Tablet, als met andere producten van DEPLAY. Wij zijn een jong een leergierig bedrijf dat niet alleen alle kids wil laten ontwikkelen en groeien, maar ook zelf graag iedere dag het maximale eruit haalt. 

  Vandaar dat wij enorm blij zijn met leuke reviews (deze helpen ons namelijk met groeien en geven andere mensen een goed beeld van DEPLAY). 

  Ook als je minder tevreden bent, horen we natuurlijk graag van je zodat we jouw feedback kunnen meenemen in de productontwikkeling en service.

  Nu dus onze vraag:

  Ben jij tevreden met de DEPLAY (Kids Tablet PRO) ?

  DEPLAY Happy Review

  DEPLAY Feedback

   

  Garantie DEPLAY Kids Tablet PRO:

  De afgelopen jaren is de DEPLAY Kids Tablet al door duizenden families met veel plezier gebruikt. Echter kan het voorkomen dat er door wat voor reden dan ook een probleem optreedt wat je als klant graag verholpen wilt hebben. Dit snappen wij uiteraard. Voor vragen hierover kan altijd gemaild worden naar: support@deplay.nl 

  Zo zit er standaard 1 jaar lang fabrieksgarantie op de tablet, alleen is deze alleen geldig voor fabrieksfouten en niet bijvoorbeeld voor een gebroken scherm door het laten vallen van de DEPLAY Kids Tablet PRO. Ondanks dat, willen wij iedereen graag een zo goed mogelijke klantervaring geven (ook als er iets mis is). Vandaar raden wij aan, altijd contact op te nemen met de DEPLAY Klantenservice mochten er problemen of vragen optreden.

  Meer info over de garantie:

  • Deze garantie dekt defecten in materiaal en fabrieksfouten.

  • Deze garantie dekt geen uitgesloten producten en alle gevallen veroorzaakt door verkeerd gebruik van de onderstaande producten:

  1. a) doorverkochte producten,
  2. b) producten die niet rechtstreeks bij DEPLAY zijn gekocht,
  3. c) schade aan het product of verlies van het product als gevolg van door de mens veroorzaakte schade (een ongeval, diefstal, onjuiste opslag, verkeerd gebruik of misbruik, verkeerde behandeling, verwaarlozing, fysieke of elektrische aanpassingen, blootstelling aan water of andere vloeistoffen, blootstelling aan vocht) en natuurramp,
  4. d) gebruik met een ongeschikt product dat niet door DEPLAY wordt aangeboden,
  5. e) gebruik met onvoldoende ventilatie,
  6. f) defecten of schade door virussen of andere software problemen die op de DEPLAY Kids Tablet PRO zijn gedownload,
  7. g) defecten of schade veroorzaakt door ongeautoriseerde reparaties, en
  8. h) elk ander gebruik dat niet in overeenstemming is met de aanbevelingen in dit document, ons online materiaal, gerelateerde documentatie en ander gebruikersmateriaal dat aan de klant beschikbaar is gesteld. We gaan ervan uit dat eventuele cosmetische schade (bijv. krassen) het gevolg is van verkeerd gebruik, misbruik of het niet bedienen van het product volgens de instructies. 
  • De Kids Tablet is bekrast, afgelakt of beschadigd door weersomstandigheden of menselijke factoren, die niet door de garantie worden gedekt. Naar goedkeuren van de garantie kunnen echter reparatiekosten of vervanging van benodigdheden in rekening worden gebracht. Deze reparatie of vervangingskosten bedragen €90,-
  • Om van deze garantie gebruik te kunnen maken, verzoeken wij u ons een bewijs (foto/video) van de gebreken te sturen. Dit kan naar support@deplay.nl
  • Deze garantie duurt 1 jaar vanaf de datum waarop u het product heeft ontvangen. 
  • Voordat je de tablet naar ons terugstuurt voor een garantieclaim, dient u een back-up te maken van alle inhoud (inclusief foto's, video's en software) en/of gegevens op de tablet.
  • Geretourneerde artikelen moeten goed worden verpakt in de originele verpakking van het product met een volledige set accessoires. In het geval van een beschadigd product of ontbrekende accessoires, behoudt DEPLAY zich het recht voor om een ​​definitieve beslissing te nemen.
  • Ook als de verpakking van de DEPLAY Kids Tablet beschadigd of niet in originele staat is, wordt geen garantie verleend.
  • Bovengenoemde punten gelden niet alleen voor de verpakking, maar ook voor losse onderdelen zoals stickervellen, de beschermhoes, oortjes enz.   

  15.000+ Tevreden klanten

  Ben jij de volgende?

  Voor 22u besteld, morgen in huis!

  België mogelijk + 1 dag.

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  Bel ons op +316 5880 4136

  Appen mag ook ;)