Wat te doen tegen verveling van je kind? #7 tips – DEPLAY.nl
Meteen naar de content

100% Veilig Speelgoed

Betaal veilig en achteraf met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis (BE +1 dag)

Gratis Verzending vanaf 20.-

  Wat te doen tegen verveling van je kind? #7 tips

  DEPLAY Blog 7 tips tegen verveling van je kind

  Hoewel je kids soms heel druk kunnen zijn en vol energie de hele dag in huis kunnen rond stuiteren, hebben kinderen soms ook last van verveling. Maar maak je geen zorgen, er zijn tal van leuke en creatieve activiteiten die je kunt doen om verveling bij je kind te bestrijden. In deze blog delen we 7 ideeën om je kinderen bezig en enthousiast te houden. Lees verder en ontdek hoe je samen met je kinderen een geweldige tijd kunt hebben!

  1. B
  uiten spelen
  Buiten spelen is een geweldige manier om kinderen te helpen actief te blijven, frisse lucht te krijgen en nieuwe dingen te ontdekken.Dit kan variëren van het spelen van een spelletje in de achtertuin tot het maken van een fietstocht of wandeling in de buurt. Zorg er wel voor dat je kinderen veilig zijn en dat ze weten wat wel en niet mag.

  2. Geef ze een nieuwe hobby om te proberen
  Het leren van een nieuwe vaardigheid kan een geweldige manier zijn om verveling te verminderen en de creativiteit te stimuleren. Overweeg om je kinderen te helpen bij het vinden van een hobby die ze leuk vinden, zoals tekenen, schilderen, muziek maken of koken.

  3. Plan leuke activiteiten zoals een picknick of een dagje uit
  Het plannen van leuke activiteiten kan een geweldige manier zijn om kinderen enthousiast te maken en ze ergens naar uit te laten kijken. Dit kan variëren van een picknick in het park tot een dagje uit naar een museum, speeltuin of pretpark. 

  4. Laat ze een boek lezen 
  Het lezen van een boek kan een geweldige manier zijn om kinderen te helpen hun verbeeldingskracht te ontwikkelen en hun interesse in verschillende onderwerpen te vergroten. Zorg ervoor dat je kinderen boeken aanbiedt die passen bij hun leeftijd en interesses.

  5. Geef ze wat tijd om creatief te zijn met kunst- en knutselprojecten
  Creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen of knutselen kunnen kinderen helpen hun verbeeldingskracht te ontwikkelen en hun creativiteit te stimuleren. Zorg ervoor dat je kind de juiste materialen heeft, zodat ze weten wat ze moeten doen. Je kunt ook overwegen om samen met je kinderen te knutselen om de banden te versterken en de creativiteit te stimuleren.


  6. Train hun geduld en rust in je hoofd
  Hoewel mindfullness of meditatie voor sommige misschien heel zweverig klinkt, is het niet anders dan even een rustmomentje voor jezelf creëren. Niet alleen wij als volwassenen, maar ook onze kinderen, krijgen dagelijks steeds meer prikkels te verwerken. Daarom is het belangrijk dat we onze kinderen vanaf jongs af aan al trainen om juist ook rust voor zichzelf te nemen. De Meditation Moments app kan hier enorm bij helpen. Deze is al voorgeïnstalleerd op de nieuwste DEPLAY Kids Tablets.

  7. Stimuleer ontwikkeling op de DEPLAY Kids Tablet
  Uiteraard kan deze tip niet ontbreken in het lijstje tegen verveling ;). De DEPLAY Kids Tablet is de perfecte partner-in-crime om verveling bij je kind tegen te gaan. Met zijn uitgebreide selectie van educatieve games, interactieve apps en leuke video's biedt de kindertablet eindeloos vermaak en leerzame ervaringen. Je kind kan nieuwe vaardigheden ontwikkelen, creatief bezig zijn en zelfs avonturen beleven met zijn favoriete personages.  Dus zeg maar dag tegen verveling en verwelkom een wereld vol plezier en ontdekkingen met de DEPLAY Kids Tablet!

  Laat een reactie achter:

  Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  De populairste Kindertablet

  500+ Reviews

  Vanndaag besteld, morgen in huis!

  (BE + 1 dag)

  100% SSL Beveiligde Betaling

  Maak je geen zorgen!

  25.000+ Blije families

  Worden jullie de volgende?

  3 FREE gifts on ALL orders

  plus FREE sample on €0,35 EUR

  Qualified
  0/1 free gifts added
  • 🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]
   🎁Gratis Cadeautje: tot €95,- korting + cadeaus bij Hello Fresh! [Verzonden via e-mail]